Uutiset

B-junnut taistelivat tiensä SM-sarjaan kesäksi 2017!

01.04.2017

OLS B-juniorit kaatoivat sarjajohtaja FC Kuusysin 2-1 (1-1) Oulussa pelatussa SM-karsintasarjan viimeisessä ottelussa. Näin ollen OLS varmisti jo kolmatta vuotta putkeen sarjapaikan kesän SM-sarjaan.

Ottelu lähti OLS komennossa liikkeelle ja keltapaitainen kotijoukkue loikin useampia potentiaalisia maalipaikkoja ensimmäisten kahdenkymmenen minuutin aikana. Maalinteon aloitti kuitenkin vierasjoukkue, kun vaarallisista vastahyökkäyksistä tunnettu Kyykkä sai riiston keskialueella, jatkoi sen nopeasti linjan taakse ja vastustajan hyökkääjä Peter Myller siirsi hallitusti Fc Kuusysin 0-1 johtoon.

-Kyllä tämä taas vaikeimman kautta tehtiin, kun piti antaa kaverille yks eteen, vaikka peli olikin oikeastaan koko ottelun ajan melko hyvin näpeissä. Toisaalta entistä makeammaltahan tämä näin maistuu, Ols valmentaja Aleksi Tanner toteaa taistelun tauottua.

OLS sai kuitenkin melko nopeasti pelin tasoihin, kun upean hyökkäyksen päätteeksi pallo jatkettiin vasemmalta laidalta ylösnousseelle Ilari ”Ilari” Huotarille, joka keskitti etualueelle. Toiselta laidalta sisään leikannut Taneli ”Tane” Ollila voitti pallon etutolpalla ja jatkoi suoraan pallon maaliin tasoittaen pelin 1-1. Nämä jäivät myös ottelun taukolukemiksi.

Toisen jakson alkuun OLS loi useita vaarallisia paikkoja ja vaikka sekä Thomas ”Thoma” Andreoulla että Veeti ”Vete” Välitalolla oli huippu paikat lyödä OLS johtoon, niin tällä kertaa kertaa viimeistely ei riittänyt. Toinen puoliaika eteni OLS komennossa, eikä Kyykkä meinannut päästä omalta kenttäpuoliskoltaan pois ollenkaan. Kun jakso oli edennyt hieman yli puolen välin, sai OLS vapaapotkun noin 25 metristä. Pallon taakse asteli Miska ”Miseman” Ruokangas. Hirmuinen kuti painui vasempaan yläkulmaan ja OLS siirtyi riemukkaasti 2-1 johtoon.

-Pari kertaa olin jo päässyt koittamaan melko hyviltä tonteilta tuossa tokalla jaksolla mutta moke oli niissä hyvin mukana. Nyt osu vaparissa melko hyvin venttiiliin ja sattu menemään sisään, Mise totesi omaan rauhalliseen tyyliinsä pelin jälkeen.

Aivan ottelun loppuhetkillä elettiin vielä kauhunhetkiä OLS leirissä, kun vastustajan pitkän avauksen päätteeksi Kyykkä siirsi lähietäisyydeltä pallon OLS verkkoon mutta onneksi avustavaerotuomari oli hereillä ja liputti tilanteen paitsioksi. Pian tämän jälkeen ottelu vihellettiin päättyneeksi ja juhlat OLS leirissä olivat valmiit alkamaan!

-Kokonaisuudessaan tosi ehjä ja kypsä esitys meiltä. Luotiin enemmän kuin tarpeeksi maalipaikkoja ja peli olisi voinut päättyä huomattavasti selkeämminkin. Pelattiin myös kypsästi johtoasemassa ja saatiin hyvin pidettyä sarjakärjen hyökkääjät pois maalipaikoilta. Tänään oltiin myös mentaalipuolella valmiita ja alusta asti näkyi, että haluttiin voittaa tämä matsi, kokoaa Tanner ottelun jälkeisiä tunnelmia.

24.04.2017Edustus aloitti kauden voitolla!
21.04.2017Miesten edustusjoukkueen kausi starttaa sunnuntaina Kajaanissa
02.04.2017OLS valittiin mukaan alueelliseen kehittymisenseurannan huippu-urheiluvaiheeseen
01.04.2017B-junnut taistelivat tiensä SM-sarjaan kesäksi 2017!
31.03.2017LA 1.4. B-SM karsinnan päätöskierros OLS - FC Kuusysi. Vain voitto kelpaa !
15.03.2017OLS-KASVATTEJA U18 & U21 MAAJOUKKUEISIIN
25.02.2017OLS B-juniorit kohtaavat lauantai-iltana kärkikamppailussa FF Jaron
19.02.2017OLS:n juniorijoukkueilla vauhdikas viikonloppu
13.02.2017OLS:lle tunnustusta Palloliiton Pohjois-Suomen piirin palkintogaalassa
10.02.2017B-junnut Vaasan Palloseuran kimppuun lauantaina

Siirry arkistoon »