Uutiset

Kauden avausvoitto odotuttaa - kolmesta pelistä saldoksi vain piste

04.06.2019

Edustus aloitti kolmen pelin rupeaman 24.5, kun se sai vastaansa Oulun Derbyyn Herculeksen. Hercules pelin ensimmäinen jakso oli kotijoukkueen hallintaa alusta alkaen, eikä vieraina tässä ottelussa ollut Hercules oikein saanut heidän omaa peliään toimimaan ensimmäisen 45min aikana. Kotijoukkue siirtyikin ansaitusti johtoon, kun Hannes Seikkala avasi olssin tämän kauden Kakkosen maalihanat avausjakson 23 minuutilla.

Toinen jakso alkoi kotijoukkueen kannalta erittäin huonosti, kun Hercules sai oman pelinsä pyörimään ensimmäistä jaksoa paremmin heti alusta alkaen. Kotijoukkueen oman pään sivurajanheiton jälkeisestä menetyksestä Aleksi Nousiainen rokotti kotijoukkuetta tasoittaen pelin 1-1 ottelun 48 minuutilla. Kotijoukkueen heikko toinen jakso antoi Herculekselle avaimet ottaa kolme pistettä derbystä, kun Sami Karjalainen siirsi vieraat 1-2 johtoon 80 minuutilla. Kotijoukkueen onneksi lisäajalla tulleesta sivuvaparista Hercules maalivahdin pienellä avustuksella Mikko Ala-Porkkunen tasoitti pelin 2-2. Näihin lukemiin ottelu päättyi, joka oli varsin kaksijakoinen molemmilta joukkueilta.

GBK - OLS

Helatorstaina keltasiniset matkasivat Kokkolaan GBK:n vieraaksi. Ensimmäisellä jaksolla GBK oli vierailijoita paremmin pelissä mukana ja vei avauksjakson ansaitusti lukemin 2-0. Vierasjoukkueella oli omat paikkansa myös ottelun avausjaksolla, mutta kotijoukkueen maalissa pelannut Nylund nollasi vierailijoiden yritykset.

Toisella jaksolla keltasininen vierasjoukkue pääsi peliin paremmin mukaan ja sai ansaitusti 2-1 kavennuksen, kun hienon hyökkäyksen päätteeksi Jyri Vääräniemi laittoin pallon maaliin. Ottelun lopussa vierailijat hakivat kovalla yrityksellä tasoitus maalia, mutta GBK iski vielä ottelun lopussa kahdesti. Pisteet jäivät Kokkolaan 4-1 tuloksella.

GBK:n ottelukooste:

https://www.youtube.com/results?search_query=gbk+ols

OLS - FCV

Kotijoukkue sai otteluun unelma-alun, kun Jyri Vääräniemi vei keltasiniset johtoon jo pelin kolmannella minuutilla. Upean esityön tähän maaliin teki Driton Shala. Ensimmäinen jakso oli kotijoukkueen hallinnassa eikä vierasjoukkue FCV päässyt vaarallisille paikoille ensimmäisen 45 minuuttisen aikana. Kotijoukkue oli siirtyä 2-0 johtoon, kun peliä oli pelattuna 14 minuuttia mutta avustavan erotuomarin kyseenalainen paitsio liputus (ottelukosteella 3:13 kohdasta eteenpäin) esti maalin hyväksymistä.

Toinen jakso alkoi kotijoukkueella taas huonosti ja vierailijat pääsivät peliin mukaan paremmin mitä ensimmäisellä jaksolla. Vierasjoukkue tasoittikin pelin 1-1, kun toista jaksoa oli kulunut vain kolme minuuttia. Sivuvapari annettiin boksiin ja vierasjoukkueen kapteeni sai rauhassa ottaa pallon rinnalla haltuun ja siirtää pelivälineen kotijoukkueen maaliin. Kotijoukkue ei oikein missään vaiheessa toista jaksoa saanut omaa peliä kulkemaan toivotulla tavalla, eikä päässyt kunnon maalipaikoille. Kun peliä oli pelattu 77min rokotti vierasjoukkue vastahyökkäyksessä Niko Lohen loistavalla laukauksella siirtäen vieraat 1-2 johtoon. Tämä johto piti loppuun asti ja pisteet matkasivat vieraiden mukana.

FCV:n ottelukooste:

https://www.youtube.com/watch?v=T10vLOo-5J0&t=632s

31.03.2020Joukkueharjoitusten keskeytys jatkuu ainakin 13.5. saakka
20.03.2020Superkausari myynnissä
13.03.2020OLS:n treenit keskeytetty maaliskuun ajaksi
12.03.2020OULUN LUISTINSEURAN KORONAVIRUS-TIEDOTE
03.03.2020Tukea vähävaraisille liikuntaharrastukseen
02.03.2020OLS B-juniorit voittoon
27.02.2020OLS-Tervarit-j la 29.2. klo 11
31.01.2020Edustusjoukkue kohtaa cupissa RFA:n
22.01.2020Edustusjoukkueelle lisää sopimuksia
16.01.2020Peter Ebbe Tønder OLS:n uusi päävalmentaja

Siirry arkistoon »