Uutiset

Kakkosen Cupissa tappio - jatkopaikka jäi pienestä kiinni

05.02.2019

Lähtökohdat Kakkosen Cupin viimeiseen peliin olivat mielenkiintoiset, koska kolmella eri tuloksella kolme eri joukkuetta pääsisi jatkoon tasaisesta lohkosta. Hercules toivoi RoPS/2 0-1 voittoa, RoPS/2 halusi voittaa keltasinisen kotijoukkueen kahdella maalilla ja Olssille ottelusta olisi riittänyt tasapeli varmistamaan lohkovoiton.

Ottelu lähtikin tunnostellen liikkeelle, kun molemmat joukkueet hakivat pitkiä pallonhallinta jaksoja ja sitä kautta murtautumisia ohi vastustajan viimeisestä linjasta. Kotijoukkueella oli varsinkin ekalla jaksolla hieman turhan kiire pallollisissa ratkaisuissa sekä muutamia vääriä valintoja nähtiin keskikentän tuntumassa josta RoPS/2 hyvin käänsi peliä nopeasti kohti kotijoukkueen maalia. Molemmissa päissä nähtiin puolittaisia maalipaikkoja, mutta kuitenkaan vaarallisia paikkoja ei siunaantunut kummallekkaan joukkueelle. Ottelun 37 minuutilla RoPS/2 sai päätyrajan tuntumasta vapaapotkun josta pallo toimitettiin kohti kotijoukkueen maalia ja hienon kuvion päätteeksi Aleksi Koivumaa siirsi vierailijat 0-1 johtoon.

Toisella jaksolla kotijoukkue sai enemmän pelistä otetta ja vyörytti hyökkäyksiä kohti vierailijoiden maalia. Hyvässä vireessä olleella Jyri Vääräniemellä oli loistava paikka tasoittaa keskityksestä peli, mutta huono osuma palloon vesitti tämän yrityksen. Vierasjoukkueellakin oli omat paikkansa ja kovasta protestoinnista huolimatta yksi rangaistuspotku jäi ainakin heidän mielestään ottelun tuomarilta viheltämättä. Kotijoukkueelle siunaantui vielä ottelun lisäajalla mahdollisuus tasoittaa peli, kun pitkästä loukkaantumisesta kuntoutunut Niko Ronkainen pääsi vastakkain vieraiden maalivahdin kanssa mutta laukaus painui valitettavasti niukasti maalista yli.

0-1 tulos tiesi sitä, että lohkosta jatkoon meni Hercules maalieron turvin, kun keskinäiset ottelut menivät kaikilla kolmella joukkueella (OLS, RoPS/2 ja Hercules) ristiin. Olssin pelit päättyivät tappioon, mutta kehitystä tapahtui kaikissa peleissä ja vastuuta saatiin jaettua melko hyvin pelaajien kesken. Nuoret pojat näkivät nyt millainen taso tulee kesällä sarjassa olemaan ja toivottavasti pelit nostattivat harjoitusmotivaatiota vielä entisestään.

24.04.2020Tukea vähävaraisille liikuntaharrastukseen
31.03.2020Joukkueharjoitusten keskeytys jatkuu ainakin 13.5. saakka
20.03.2020Superkausari myynnissä
13.03.2020OLS:n treenit keskeytetty maaliskuun ajaksi
12.03.2020OULUN LUISTINSEURAN KORONAVIRUS-TIEDOTE
02.03.2020OLS B-juniorit voittoon
27.02.2020OLS-Tervarit-j la 29.2. klo 11
31.01.2020Edustusjoukkue kohtaa cupissa RFA:n
22.01.2020Edustusjoukkueelle lisää sopimuksia
16.01.2020Peter Ebbe Tønder OLS:n uusi päävalmentaja

Siirry arkistoon »