Uutiset

Edustusjoukkueen kuulumisia

25.01.2019

Olssin edustusjoukkueen preseason on pyörähtänyt käyntiin tammikuussa treenien merkeissä sekä pari peliäkin on joukkue kerennyt pelaamaan. 12.1 pelattu harjoituspeli RoPS/2 vastaan päättyi Rovaniemellä kotijoukkueen selvään 7-1 voittoon. Tästä ottelusta ei jäänyt vierasjoukkueella jälkipolville kerrottavaa, niin huono oli peliesitys koko joukkueelta.

Uudistetun Suomen Cupin sisälle rakennettu Kakkosen Cup pyörähti käyntiin viime viikonloppuna, kun OLS matkasi PS Kemin vieraaksi Junkohalliin. Avausjakso oli vieraitten hallintaa, kun ensin Jyri Vääräniemi vei Olssin johtoon pelin ensimmäisillä minuuteilla ja n. 15 minuuttia myöhemmin Ruokankaan Miska lisäsi johdon vieraille jo 0-2. Lisäosumia ei jaksolla nähty joten tauolle siirryttiin 0-2 tilanteessa. Toinen jakso kerkesi vanheta vain pari minuuttia, kun vierasjoukkueen puolustuslinja joutui rikkomaan PS Kemin hyökkääjää rangaistuspotkun arvoisesti. Heppoisen vihellyksen kruunasi tuomarin antama suora punainen tilanteesta OLS toppari Kaapo Kemilälle. Kemin Valdrin Azemi asettui pallon taakse ja laukoi pallon varmasti yläkulmaan kaventaen tilanteen 1-2. Toinen jakso olikin vierasjoukkueelta urhoollista johtoaseman puolustamista ja viimeisenä lukkona hääri tolppien välissä hyvän ottelun pelannut Järvitalo. Ottelu päättyi 1-2 lukemiin ja kolme pistettä matkasivat vierasjoukkueen mukana Ouluun.

Seuraava Kakkosen Cupin peli on tulevana sunnuntaina 27.1 ,kun vastaan asettuu Hecules. Peli on Herculeksen kotiottelu, joten keltasiniset esiintyvät vierasjoukkueen roolissa Heinäpään Arina Areenalla pelattavassa ottelussa. Ottelussa on panosta, koska ottelun voittaja todennäköisesti sijoittuu lohkon ykkössijalle ja pääsee näin jatkoon lohkovaiheesta. Ottelu alkaa klo 13.45 ja liput otteluun ovat 5€.

UUSIA PELAAJASOPIMUKSIA

Edustus on solminut uusia sopimuksia viime kauden pelaajien kanssa. Vuoden jatkosopimuksiin nimet kirjoittivat jo ennen PS Kemi peliä Arttu "Are" Haapala ja Jyri "Jypä" Vääräniemi. Lisäksi tällä viikolla nimen yhden vuoden jatkosopimukseen on kirjoittanut Hannes "Hana" Seikkala.

"Haapalan viime kausi meni käytännössä arkitöitten takia pieleen. Työajat eivät antaneet paljoa joustovaraa harjoitteluun ja kun tästä syystä sitten peliaikakin jäi niukaksi niin Are keskittyi hoitamaan arkityöt kunnolla. Nyt, kun Are on saanu työasiat sovittua kuntoon niin odotuksena on, että hän pystyy olemaan johtava pelaaja meidän Kakkosen joukkueessa." toteaa Hilli.

"Jypältä odotetaan maaleja. Hyökkääjän ykköstehtävä on tehdä kauden aikana paljon maaleja ja siinä Jypä on hyvä. Viime kaudella vaivanneet selkävaivat ovat nyt jääneet taakse ja pelaaja on ihan eri motivaatiolla liikkeellä mitä oli viime kaudella. Hyvät otteet harjoituksissa vakuttiivat valmennusryhmän ja näin ollen oli helppoa tarjota jatkosopimusta pelaajalle." kertoo Hilli.

"Hana tuli viime kaudella meille AC Oulun kautta ensin avuksi ja lopulta loppukausi meni sitten kokonaan meidän mukana. Nopea nuori laitahyökkääjä, joka varmasti kehittyy tulevan kauden aikana vielä paremmaksi. Hana kävi muuallakin testeillä, mutta on nyt sitoutunut meidän toimintaan 100%. Mahtava saada nuori kehittyvä pelajaa mukaan meidän toimintaan myös tulevalle kaudelle." sanoo tyytyväisenä Hilli.

Sopimustilanne tällä hetkellä:

Roope Tunturi (mv)

Veeti Välitalo

Petteri Tuomaranta

Topias Raappana

Ilari Huotari

Toivo Xiong

Eemeli Tulppo

Ossi Lyttinen

Kaapo Kemilä

Leevi Pekkala

Miska Ruokangas

Vili Saarikoski

Niko Ronkainen

Eetu Järvitalo (mv)

Titi Essomba

Mikko Ala-Porkkunen

Henry Mäkäräinen

Arttu Haapala

Jyri Vääräniemi

Hannes Seikkala

18.10.2019OLS B-juniorit kaudelle 2019 - 2020 valittu
02.10.2019Teemu Tavikainen mukaan B-junioreiden valmennusryhmään
20.09.2019OLS Jalkapallo hakee työntekijää
16.09.2019Olssin pelaajia mukaan U17-poikien EM-karsinta joukkueeseen
04.09.2019Infoa OLS edustusjoukkueiden avoimista harjoituksista
03.09.2019Olssille uusi talenttivalmentaja
29.08.2019Koskela ja Ikonen U17-poikien mukaan Syrenka Cupiin
26.08.2019Olssille Kaleva Cupista kaksi mitallia
20.08.2019Kasper Paananen siirtyy Italiaan
13.08.2019Markus Heikkinen jatkaa OLS B-junioreiden vastuuvalmentajana

Siirry arkistoon »