Uutiset

Edustusjoukkue vahvistuu

03.12.2018

Miesten edustusjoukkue on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Viime vuonna B-junioreiden SM -pronssijoukkueessa pelanneet Kaapo Kemilä, Leevi Pekkala, Miska Ruokangas ja Vili Saarikoski edustavat keltasinisiä seuraavat kaksi kautta. Lisäksi viime kaudella lainalla AS Moonissa, HauPassa ja OTP:n riveissä olleet Ossi Lyttinen (AS Moon), Veeti Välitalo (AS Moon), Petteri Tuomaranta (HauPa) ja Roope Tunturi (OTP) palaavat edustuksen riveihin kaudelle 2019.

Uusista pelaajista odotetaan tämän kauden kakkoseen haastajia lähes jokaiselle pelipaikalle. Johtavassa roolissa viime vuonna pelanneet pelaajat antoivat vahvoja näyttöjä edustusjoukkueen harjoituksissa marraskuun ajan, ja seura päätyi tarjoamaan heille kahden vuoden sopimukset.


Päävalmentaja Jibrin onkin tyytyväinen uusiin pelaajasopimuksiin ja odottaa paljon nuorilta pelaajilta.

"Erittäin mielenkiintoisia nuoria pelaajia, joilla on vahva usko omaan tekemiseen. Leeviltä löytyy mahtava asenne, hän on niin henkisesti kuin myös fyysisesti vahva pelaaja. Hyvä kosketus palloon sekä periksiantamattomuus nuoresta iästä huolimatta ovat jotain mitä ei odottaisi kaikilta hänen ikäisiltä pelaajilta. Vili on älykäs pelaaja, jolla on hyvä ymmärrys pelistä ja kaikesta mitä ympärillä tapahtuu. Kaapo muistuttaa paljon itseäni pelaajana. Hän ei pelkää ottaa kontaktia vastustajien kanssa, vahva voittaja henkinen pelaaja eikä anna periksi helpolla. Miska kuten Vilikin on älykäs pelaaja, joka saa pelin näyttämään helpolta. Lisäksi hän on erittäin taitava, joka lisää vaarallisuutta pallon kanssa." arvioi Jibrin uusia pelaajia.

"Lisäksi on mahtava saada takaisin lainalta Ossi, Veeti, Petteri ja Roope. Pojat olivat isoissa rooleissa heidän laina joukkueissa ja tätä kautta saivat paljon peliaikaa. Odotan, että pelaajat ottavat oman paikkansa meidän kokoonpanossa tulevalla kaudella." toteaa Jibrin.

Sopimustilanne tällä hetkellä:

Roope Tunturi (mv)

Veeti Välitalo

Petteri Tuomaranta

Topias Raappana

Ilari Huotari

Toivo Xiong

Eemeli Tulppo

Ossi Lyttinen

Kaapo Kemilä

Leevi Pekkala

Miska Ruokangas

Vili Saarikoski

12.12.2018Kannustajat yhteistyö - tue OLS:aa
03.12.2018Edustusjoukkue vahvistuu
26.11.2018OLS:n pelaajia mukaan U16 alueturnaukseen
16.11.2018OLS:n pelaajille menestystä Pohjois-Suomen Piirin taitokisoista
07.11.2018Terveystalo Oulun tapaturmapäivystys
25.10.2018OLS EDUSTUKSELLE UUSI VALMENNUSTIIMI
19.10.2018OLS B-juniorit kaudelle 2018-2019 valittu
01.10.2018Hae mukaan OLS edustusjoukkueiden toimintaan viikoilla 41-42
18.09.2018Oulun Jalkapallohalli Oy suunnittelee jalkapallohallia Heinäpäähän
05.09.2018Infoa OLS edustusjoukkueiden avoimista harjoituksista

Siirry arkistoon »