Uutiset

OLS haki pisteet Närpiöstä, If Kraftin kustannuksella

11.06.2018

Tomaattipitäjän nurmimatolle ei ilmeisesti lannoitteita ollut riittänyt, vaikka niitä luulisi pitäjässä olevan, sillä kentän nurmimatto oli ajankohtaan nähden varsin vaatimattomassa kunnossa. Auringonpaiste helli Mosedalin kentälle saapunutta kauden ennätysyleisöä (411).

Ottelun ensimmäisellä jaksolla pelin kuva oli varsin selkeä OLS pyrki rakentamaan tilanteensa pääsääntöisesti pelaamalla, kun taas vastustaja pyrki nopeisiin vastahyökkäyksiin ja keskittymään erikoistilanteisiin. Jakson parhaat ja ainoat maalintekopaikat siunautui vierasjoukkue OLS:lle. Tilanteet rakennettiin oikean laidan kautta, jossa hienon pelin pelanut Niilo Hautala toimi pääarkkitehtinä, ollen itse kertaalleen läpiajossa sekä syöttäessä kertaalleen Jyri Vääräniemen avopaikkaan. Läpiajossa Nipa otti yhden kosketuksen liikaa ja maalivahti ehti väliin, Jypän avotontti sen sijaan kuivui käsiin heikon osuman vuoksi, näinollen pallo vieri takatolpan väärälle puolelle. Vääräniemen jakson toinen ohjaus maalin edustalta kopsahti sisätolppaan ja siitä viivan väärälle puolelle OLS näkökulmasta katsoen. Näin peli maalittomana tauolle.

Toinen jakso eteni samalla kaavalla kuin avausjaksokin, mutta hyvät maalintekopaikat olivat vähissä, kun murtaumisvaiheen syötöt eivät nyt napsuneet kohdalle. Ottelu eteni aina viimeiselle kympille asti kunnes joukkueen konkari Titi Essomba niittasi kauden avausmaalinsa hurjalla pommilla takanurkkaan. Ottelun loppuvihellystä lisäajalla jo odotellessa kotijoukkue sai kuin varkain pallon juoksuun laitahyökkääjälle rankkarialueen kulmauksessa, tilanteeseen hyökännyt Juho Meriläinen myöhästyi liukutaklauksessaan ja pilkku oli selviö. Rankkarissa OLS maalivahti Tommi Lindholm nollasi upealla loikallaan kotijoukkueen maalitykin Jonas Granforsin. Näin pelitapahtumiin ja maalitilanteisiin nähden oikeutetut pisteet matkasivat Ouluun.

"Huh huh, kylläpä oli taas draamaa lopussa. Penkillä tunteet vaihteli viimeisen kympin ajalla laidasta laitaan, mutta kyllä me nämä pisteet ansaittiin. Kenttä oli huonossa kunnossa ja eihän tuo todellakaan ollut meidän pelityylille se optimialusta. Sovittiin kuitenkin, että taitavat pärjää aina ja uskallettiin siitä huolimatta pelata omaa pallonhallintapeliämme olosuhteista huolimatta. Eihän se tietenkään tänään likikään parasta pallonhallintapeliämme ollut, mutta tuolle kentälle kuitenkin varsin ok. Paljon onnistujia taas tänään ja mahtavaa, että alkukaudella ongelmia tuottanut puolustuspeli toimii nyt upeasti, viimeaikaisilla vastustajillamme maalintekopaikat on olleet todella vähissä ja se takaa sen, että meillä on aina avaimet voittoon, sillä joka pelissä saamme kyllä rakennettua ne voittoon tarvittavat maalintekopaikat, se on sama voitetaanko nämä pelit "vain" 1-0, samat 3 tikkiä niistä saa voittolukemista riippumatta", aprikoi päävalmentaja Petri Hautajärvi ottelun jälkeen.

Kokoonpano:

1 Tommi Lindholm
2 Ilari Huotari
4 Aleksi Kylmälä
5 Juho Meriläinen
10 Jyri Vääräniemi vaihtoon 74’
13 Ilari Koljonen
vaihtoon 68’
14 Henry Mäkäräinen
C
15 Niilo Hautala
vaihtoon 85’
16 Alexander Jibrin
17 Samuli Leppälä
20 Titi Essomba
3 Topias Raappana
6 Patrik Ahola vaihdosta 74'
7 Christian Bohui
11 Toivo Xiong vaihdosta 68’
19 Ossi Lyttinen
22 Hannes Seikkala vaihdosta 85’
24 Eemeli Tulppo

19.06.2018OLS jatkoi pisteputkeaan ja tasasi pisteet SC KuFu:n kanssa
12.06.2018OLS kasvatti Lasse Pentti U16 maajoukkueeseen
11.06.2018OLS haki pisteet Närpiöstä, If Kraftin kustannuksella
11.06.2018B-junnut kaatoivat KuPSin, U15 ja U13 varmistivat lopputurnauspaikan
07.06.2018Kannusta mua -jalkapalloturnaus tuo Heinäpäähään yli 400 futaajaa
04.06.2018OLS:n kotivoitto irtosi tiiviillä puolustuspelillä
29.05.2018OLS ja Intersport jatkavat yhteistyötä
28.05.2018SJK Akatemia ja OLS tasasivat pisteet Seinäjoella
21.05.2018OLS palasi kotikentällä voittokantaan TamU:n kustannuksella
14.05.2018Ensimmäinen paikallisderby Herculekselle

Siirry arkistoon »