Uutiset

Kakkosen C-lohkon kausiennakko

19.04.2018

Joukkueen valmentaja Petri Hautajärven kausiennakkoa alkavaan sarjaan.


Joukkueen tavoite:


"Nuoren joukkueemme ensisijainen tavoite on säilyttää sarjapaikka ja näin ollen taata myös jatkossa hyvä ponnahduslauta omille junioreillemme isommille areenoille.
Yhteenkään peliin emme lähde nöyristelemään, tiedän varsin hyvin, että kaikki sarjan joukkueet ovat kyllä voitettavissa, eikä siihen tarvita edes täydellistä peliä.
Sen sijaan keskinkertainen suoritus tuskin riittää yhteenkään voittoon, joten ns.ilmaisia pisteitä ei ole kolmosen tapaan enään jaossa."

Joukkueen pelifilosofia:

"Haluamme pelata sitä olssilaista, aina Etelä-Suomessakin ylistettyä rohkeaa, jopa epäsuomalaista, pelaajia kehittävää, lyhytsyöttöpeliin perustuvaa jalkapalloa.
Näin pelaten uskon, että nuorille pelaajille annetaan parhaat pohjat siirtyä urallaan eteenpäin, oli se sitten AC Oulu tai vaikka Veikkausliiga. Tottakai nyt kun tärkeillä sarjapisteillä on isompi merkitys kuin junioreissa, niin joudumme ehkä ajoittain vastustajan pelitavasta riippuen lipsumaan kannastamme, mutta suuressa kuvassa me haluamme olla pallon- ja pelinhallinta joukkue."

Pelaajarosteri:

"Viime kauden joukkueesta tämän vuotiseen joukkueeseen jäi kokonaista yksi pelaaja ! Eli joukkue on rakennettu täysin uusiksi viime kauden nousijajoukkueeseen nähden. Tällä hetkellä meillä on 20 kpl pelaajasopimuksia, joista viime vuoden B-junnuja on käytännössä puolet. Todennäköisesti 1-2 vielä sopimusta sorvataan. Pelaava maalivahti meillä käytännössä tulee ACO:n pelaavasta maalivahtikolmikosta. Lisäksi farmisopimus ACO:n kanssa takaa meille tarvittaessa pelaaja-apuja sieltä suunnalta."

 

Sarjan ennakkosuosikit:

"Sarja on mielestäni paljon kovatasoisempi kuin viime vuoden C-lohko, sarjassa on todella monia kovia joukkueita...
Tampereen joukkueiden uskoisin nostavan lohkon tasoa.
Lisäksi liigajoukkueiden reservijoukkueet SC KuFu ja SJK2, tulevat taatusti saamaan apuja liigajoukkueista ja ovat vahvoja. Länsirannikon JBK ja GBK ovat perinteisesti kovia."

Entä paikallisvastustaja Hercules:

"Sytyttää totta kai, he satsaavat sarjaan ihan tosissaan, siitä kertovat pelaajahankinnat. He tekevät asiat omalla tavallaan, me omallamme ja onhan tässä tavallaan samanlaiset paikallisderbyn asetelmat kuin viime kaudella ACO-OPS, kun pelaajarostereita vähänkin vilkaisee."

Ensi lauantaina vielä PK -37 ennen sarja-avausta, miten harjoituspelit ylipäätään ovat sujuneet:

"Vähän kaksijakoisesti, väliin on hyviä pelejä, väliin vähän heikompia,
harjoituspelien tuloksia on aika turha vertailla kun ei koskaan tiedä millaisella porukalla joukkueet ovat kulloinkin pelanneet. Lauantain peliltä pyritään hakemaan jo sarja-avaukseen rosteria ja saamaan hyvä kenraali sekä vahva itseluottamus avaukseen."

Joukkueen kapteeni Henry Mäkäräinen millä mielellä sarjaan ?


"Mahtava päästä taas pitkän talven jälkeen pelaamaan tosipelejä.
Jos viime kaudella oli muutama ennakkoon heikompi joukkue C-lohkossa, niin tällä kaudella lohko on äärimmäisen tasainen.
Uskon, että suhteellisen nuoresta joukkueesta huolimatta pystymme kamppailemaan voitosta jokaisessa ottelussa. 
Tottakai kauden kohokohtia ovat derbyt !"


11.01.2019Edustukselle tukku uusia pelaajasopimuksia
18.12.2018Kannustajat yhteistyö - äänestä 31.12. mennessä
15.12.2018Edustusjoukkueelle uusi sopimuspelaaja
03.12.2018Edustusjoukkue vahvistuu
26.11.2018OLS:n pelaajia mukaan U16 alueturnaukseen
16.11.2018OLS:n pelaajille menestystä Pohjois-Suomen Piirin taitokisoista
07.11.2018Terveystalo Oulun tapaturmapäivystys
25.10.2018OLS EDUSTUKSELLE UUSI VALMENNUSTIIMI
19.10.2018OLS B-juniorit kaudelle 2018-2019 valittu
01.10.2018Hae mukaan OLS edustusjoukkueiden toimintaan viikoilla 41-42

Siirry arkistoon »