Uutiset

OLS B raivasi tiensä SM-sarjaan neljättä vuotta putkeen

03.04.2018

B-junnut kaatoivat jännittävien vaiheiden jälkeen Rovaniemen Palloseuran BSM -karsinnan viimeisessä ottelussa maanantaina 2-1 ja lunastivat näin paikkansa B-junioreiden SM-sarjaan kesäksi 2018.

Lähtökohdat otteluun olivat selkeät, kun paikkansa jo SM -sarjassa varmistunut RoPS pelasi lähtöpisteistä ja kaksi otteluapalloa (Ilvestä ja Kupsia vastaan) menettänyt OLS pystyi varmistamaan sarjapaikan ainostaan voitolla.

Ottelu lähti liikkeelle RoPSin hallitessa peliä mutta pelin edetessä tahtipuikko siirtyi enemmän kotijoukkueelle. Alusta asti oli kuitenkin selvää, että kotiyleisön edessä edellisellä kerralla (Ilves pelissä) hengettömältä vaikuttanut OLS oli latautunut otteluun aivan eri tavalla. Kaksinkamppailuihin mentiin hyvällä ryminällä eikä ainakaan ilman taistelua aijottu jatkokarsintaan ajautua. Ottelun ensimmäinen maali syntyi ekan jakson lopulla, kun hyvin prässännyt Veeti Lindroth riisti pallon yläalueella, siirsi pelivälineen isojen maalien miehelle Miska Ruokankaalle, jolla oli helppo työ iskeä OLS riemukkaasti 1-0 taukojohtoon.

Toisella jaksolla OLS tuli hyvin ja loi muutaman paikan lisätä johtoaan. Maalin teki kuitenkin vierasjoukkue hienon yksilösuorituksen jälkeen, kun Rops hyökkääjä Santeri Matilainen pääsi purjehtimaan OLS puolustuksen läpi ja painoi pienestä kulmasta etuyläkulmaan tasoituksen.

Pitkään näytti jo, että pisteet jaetaan, jolloin oululaisleirissä oltaisiin jouduttu jännittämään illan kuusysi-SJK pelin tulosta. Aivan ottelun lopussa OLS pääsi kuitenkin hyökkäämään, kun Vili Saarikosken hienosta puolen vaihdosta, kentälle hieman aiemmin tullut Daniel Säily pääsi haastamaan laitapuolustajan. Dani ajoi keskelle ja laukauksen otettua pieni kimmoke RoPS topparista, vaihtoi peliväline viheliäisesti suuntaa ja painui verkon perukoille.

Näin OLS varmisti karsinnan neljännen sijan ja Oulussa nähdään myös tulevana kesänä SM-sarjafutista, myös poikapuolella.

23.04.2018PK -37 tyly vierailija sarjakenraalissa
19.04.2018Kakkosen C-lohkon kausiennakko
18.04.2018Edustukselle kaksi uutta pelaajasopimusta - Kokemusta puolustuslinjaan
16.04.2018OLS PUOLUSTUS RAUTAA - JA HYÖKKÄYSPÄÄSSÄ JOUKKUE VIIMEISTELI VOITON ERIKOISTILANTEISTA
16.04.2018Janne Mahlakaarto uusien haasteiden pariin
09.04.2018OLS kärsi kauden avaustappion ulkokenttäavauksessaan
04.04.2018OLS:n pelaajia mukaan U-15 maajoukkueeseen
03.04.2018OLS B raivasi tiensä SM-sarjaan neljättä vuotta putkeen
22.03.2018Edustuksen kausikortit myynnissä kaudelle 2018
21.03.2018Alexander Jibrin OLS:iin

Siirry arkistoon »