Uutiset

AC Oulu ja OLS farmisopimukseen

14.03.2018

olsaco2.png

AC Oulu ja Kakkoseen noussut Oulun Luistinseura ovat solmineet ensi kautta koskevan farmisopimuksen.

Farmisopimuksen myötä seurojen välinen yhteistyö tiivistyy entisestään - esimerkiksi pelaajien siirtyminen seurojen välillä on nopeutuu. Molemmat seurat korostavat koko oululaisen jalkapallon yhteistyötä ja pelaajakehitystä.

 

- Kokonaisuuden kannalta tämä sopimus on erittäin tärkeä asia. Pelaajien nopea liikuttelu mahdollistaa etenkin nuorien pelaajien kehittymisen, koska peliaikaa on aiempaa helpommin saatavilla. Myös esimerkiksi loukkaantumisista kuntoutuvat pelaajat voivat hakea tuntumaan Kakkosen peleistä. Uskomme myös, että OLS:n pelaajat voivat ottaa nopeasti kehitysaskeita ja farmisopimuksen myötä olla meidän käytettävissä - näin on Suomen Cupin osalta jo tapahtunut ja pojat ovat täyttäneet hienosti ruutunsa, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kertoo.

 

- Kakkosen sarjapaikan myötä näen, että meillä on nyt erittäin hyvä tilaisuus saada pelaajaputken yläpää toimivaksi yhteistyössä AC Oulun sekä myös muiden seurojen kanssa. Yhteinen tavoite pitää kaikilla kuitenkin olla se, että me saadaan oululaisia pelaajia eteenpäin ja mahdollisimman korkealle tasolle tulevaisuudessa. Meidän vastuuna on rakentaa Kakkosessa pelaajille riittävän laadukas ja kehittävä ympäristö sekä rohkeammin antaa nuorille pelaajille jatkossa vastuuta miesten maailmassa. Pelaajille pitää antaa aito mahdollisuus kehittyä, eikä tässä saa olla liian kiire. Kakkosen sarjapaikan myötä voimme varmasti nuorille pelaajille tarjota hyvän ponnahduslaudan urallaan eteenpäin ja ne pelaajat, jotka sitä todella haluavat tulevat varmasti tämän mahdollisuuden myös käyttämään hyväksi, OLS:n jalkapallojaoston toiminnanjohtaja Janne Mahlakaarto esittää.

14.03.2018AC Oulu ja OLS farmisopimukseen
05.03.2018TP-47 ja OLS jo hiihtolomatunnelmissa
22.02.2018Mikko Suomela siirtyy OLS:iin
20.02.2018Patrik Ahola ja Arttu Haapala edustuksen uudet sopimuspelaajat
15.02.2018OLS solmi sopimuksia nuorten pelaajien kanssa
11.02.2018OLS ja SJK-A tasapeliin Seinäjoella
02.02.2018Jyri Vääräniemi sopimukseen OLS:n kanssa
31.01.2018Kolme OLS:n pelaajaa U15 maajoukkueen mukaan
24.01.2018Veeti Mustonen U16 maajoukkueen mukaan Eerikkilään
22.01.2018Miesten edustus aloitti harjoituspelikauden tasapelillä AC Oulua vastaan - OLS B kaatoi RoPS:n

Siirry arkistoon »