Uutiset

AC Oulu ja OLS farmisopimukseen

14.03.2018

olsaco2.png

AC Oulu ja Kakkoseen noussut Oulun Luistinseura ovat solmineet ensi kautta koskevan farmisopimuksen.

Farmisopimuksen myötä seurojen välinen yhteistyö tiivistyy entisestään - esimerkiksi pelaajien siirtyminen seurojen välillä on nopeutuu. Molemmat seurat korostavat koko oululaisen jalkapallon yhteistyötä ja pelaajakehitystä.

 

- Kokonaisuuden kannalta tämä sopimus on erittäin tärkeä asia. Pelaajien nopea liikuttelu mahdollistaa etenkin nuorien pelaajien kehittymisen, koska peliaikaa on aiempaa helpommin saatavilla. Myös esimerkiksi loukkaantumisista kuntoutuvat pelaajat voivat hakea tuntumaan Kakkosen peleistä. Uskomme myös, että OLS:n pelaajat voivat ottaa nopeasti kehitysaskeita ja farmisopimuksen myötä olla meidän käytettävissä - näin on Suomen Cupin osalta jo tapahtunut ja pojat ovat täyttäneet hienosti ruutunsa, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kertoo.

 

- Kakkosen sarjapaikan myötä näen, että meillä on nyt erittäin hyvä tilaisuus saada pelaajaputken yläpää toimivaksi yhteistyössä AC Oulun sekä myös muiden seurojen kanssa. Yhteinen tavoite pitää kaikilla kuitenkin olla se, että me saadaan oululaisia pelaajia eteenpäin ja mahdollisimman korkealle tasolle tulevaisuudessa. Meidän vastuuna on rakentaa Kakkosessa pelaajille riittävän laadukas ja kehittävä ympäristö sekä rohkeammin antaa nuorille pelaajille jatkossa vastuuta miesten maailmassa. Pelaajille pitää antaa aito mahdollisuus kehittyä, eikä tässä saa olla liian kiire. Kakkosen sarjapaikan myötä voimme varmasti nuorille pelaajille tarjota hyvän ponnahduslaudan urallaan eteenpäin ja ne pelaajat, jotka sitä todella haluavat tulevat varmasti tämän mahdollisuuden myös käyttämään hyväksi, OLS:n jalkapallojaoston toiminnanjohtaja Janne Mahlakaarto esittää.

20.06.2018Oulusta vahva edustus UEFA A -malliryhmäleirille
19.06.2018OLS jatkoi pisteputkeaan ja tasasi pisteet SC KuFu:n kanssa
12.06.2018OLS kasvatti Lasse Pentti U16 maajoukkueeseen
11.06.2018OLS haki pisteet Närpiöstä, If Kraftin kustannuksella
11.06.2018B-junnut kaatoivat KuPSin, U15 ja U13 varmistivat lopputurnauspaikan
07.06.2018Kannusta mua -jalkapalloturnaus tuo Heinäpäähään yli 400 futaajaa
04.06.2018OLS:n kotivoitto irtosi tiiviillä puolustuspelillä
29.05.2018OLS ja Intersport jatkavat yhteistyötä
28.05.2018SJK Akatemia ja OLS tasasivat pisteet Seinäjoella
21.05.2018OLS palasi kotikentällä voittokantaan TamU:n kustannuksella

Siirry arkistoon »