Uutiset

Jyri Vääräniemi sopimukseen OLS:n kanssa

02.02.2018

OLS on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen viime kaudella AC Oulua edustaneen Jyri Vääräniemen kanssa.

20-vuotias Vääräniemi pelasi viime kaudella AC Oulun A-jun. SM-karsintaa ja teki yhdeksässä pelissä 11 maalia. Kesällä peliaikaa kertyi OTP:ssa kakkosessa 16 pelin verran ja maaleja syntyi neljä, jotka Vääräniemi paukutti ensimmäiseen viiteen kierrokseen. Hyvin sujunut alkukausi katkesi harmittavasti, kun isänmaan puolustusvelvoitteet kutsuivat kesällä.

Rikkonaisen viime kauden jälkeen ”Jypä” on motivaatiota täynnä ja tavoite on yksinkertaisesti vallata joukkueessa ykköshyökkääjän paikka ja tapella sarjan parhaan maalintekijän tittelistä.

”Viime kausi oli hieman kaksijakoinen. Alkukaudella maaleja syntyi kiitettävään tahtiin ja peli kulki hyvin. Kesällä kutsui armeijan harmaat ja loppukaudesta tuli turhan rikkonainen. Hampaankoloon tuosta jäi ja tulevalla kaudella on sitten näytön paikka”, Vääräniemi sanoo.

Valmentaja Petri Hautajärvi on tyytyväinen, että saa hyökkäyspäähän lisävoimaa ja odottaa Vääräniemeltä vahvaa panosta tulevalla kaudella.

Jypä on positiivisessa mielessä pelitavaltaan hieman "epäsuomalainen" röyhkeä maalintekijätyyppi, jolta odotuksissa ensi kaudella on iso hyökkäyspään rooli. Meillä on Jypän kanssa vielä hieman opeteltavaa, miten ensi kauden OLS:ssa 9-paikkaa tullaan pelaamaan, koska Jyri on sitä roolia aiemmin pelannut hieman eri tavalla, mutta kyllä se ehditään hoitaa kuntoon ennen sarja-alkua. Jypä ei ole vielä likikään täydessä iskussa, kuten edellinen harkkapeli ACO:a vastaan osoitti, mutta Tulpon Mikon täsmäfysiikat puree ja maaliahne hyökkääjä tullaan saamaan hyvään iskuun sarjan alkuun”, kertoo Hautajärvi.
 
Edustusjoukkueen taustat saatiin lopulliseen muotoon, kun Petteri Palosaari jatkaa valmennustiimissä Hautajärven ja Jari Jäväjän apuna.

Maalivahtivalmennuksesta tulee puolestaan vastaamaan Pasi Hilli, joka kaudella 2017 torjui OLS:n kakkoseen.
 
Edustusjoukkue on tulessa seuraavan kerran 10.2, jolloin suuntana on Seinäjoki ja vastassa SJK-Akatemia.

21.05.2018OLS palasi kotikentällä voittokantaan TamU:n kustannuksella
14.05.2018Ensimmäinen paikallisderby Herculekselle
14.05.2018Nälkäisempi JBK vei pisteet mukanaan Pietarsaareen
06.05.2018OLS haki täyden pistepotin Kemistä TP-47:n vieraana
30.04.2018OLS maksoi oppirahoja sarja-avauksessaan
27.04.2018Sarja-avaus huomenna - Viimeiset sopimukset edustukseen
23.04.2018PK -37 tyly vierailija sarjakenraalissa
19.04.2018Kakkosen C-lohkon kausiennakko
18.04.2018Edustukselle kaksi uutta pelaajasopimusta - Kokemusta puolustuslinjaan
16.04.2018OLS PUOLUSTUS RAUTAA - JA HYÖKKÄYSPÄÄSSÄ JOUKKUE VIIMEISTELI VOITON ERIKOISTILANTEISTA

Siirry arkistoon »