Uutiset

Petri Hautajärvi OLS:n miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi

17.10.2017

OLS:n miesten edustusjoukkueen päävalmentaja kaudella 2018 on Petri Hautajärvi. ”Petellä” on pitkä OLS tausta ja hän on valmentanut OLS:ssa yhteensä kahdeksan vuotta pääosin -02 ikäluokan parissa. Menneellä kaudella (2017) Pete toimi OLS B-jun. SM-sarjajoukkueen valmentajana.

Peliurallaan Hautajärvi pelasi OLS:ssa kausilla 1996-1999.

Vahva valmennusosaaminen sekä pitkä OLS tausta niin pelaajana kuin valmentajanakin oli tärkeä tekijä seuralle valmentajan valinnassa.

" Pete on ollut pitkään seuran toiminnassa mukana ja osaaminen sekä kehittyminen valmentajana on vakuuttanut seuran siitä, että seuraava askel uralla on valmentaminen aikuistasolla. Pete on toiminut nuorten pelaajien kanssa viimeiset vuodet ja tehnyt hyvää työtä siellä. Vaatimustaso toiminnassa on juuri sitä mitä haluamme sen olevan kun sarjataso vaihtuu ja nuorten pelaajien halutaan ottavan seuraavat askeleet omalla peliuralla. ” OLS:n toiminnanjohtaja Janne Mahlakaarto sanoo.

Hautajärvi on lähdössä mukaan miesten edustusjoukkueeseen motivoituneena ja valmiina viemään edustusjoukkueen toiminnan tason sinne missä sen kakkosessa pelattaessa täytyy olla.

” Ehkä tässä tapauksessa hyppäykseni B-juniorivalmennuksesta aikuisvalmennukseen ei välttämättä ole niin kauhean suuri, sillä uskon vahvasti, että joukkueemme keski-ikä tulee olemaan yksi sarjan nuorimpia. Toki me haluammekin profiloitua nuorten pelaajien kehittäjänä, mutta totta kai tarvitsemme ja haluamme joukkueeseen myös kokeneempia vastuunkantajia näyttämään esimerkkiä ja tuomaan toimintaan äijämäisyyttä." kertoo Hautajärvi näkemyksiään tulevasta pestistään.

" Haluamme pelata myös edustuksessa seuran oman ja vaativan pelitapamme mukaan, mutta emme ehdoin tahdoin, sillä nyt myös tulokset tulevat näyttelemään suurempaa osaa kuin junioreissa. Lisäksi täytyy muistaa, että osaltaan joukkueen pelitapaan vaikuttaa myös pelaajamateriaali. Itse uskon kuitenkin vahvasti, että tällä annamme nuorille pelaajillemme ”parhaat pelikortit” jatkoa varten missä ikinä seuraava pelipöytä odottaakin.” Pete jatkaa.

Edustusjoukkue aloittaa uuteen kauteen valmistautumisen marraskuussa jolloin harjoitukset pyöräytetään käyntiin. Marraskuun ajan mukaan otetaan myös uusia pelaajia ja joukkueen rungon on tavoitteena olla kasassa viimeistään tammikuun alussa, kun kauteen valmistautuminen aloitetaan täydellä teholla.

23.04.2018PK -37 tyly vierailija sarjakenraalissa
19.04.2018Kakkosen C-lohkon kausiennakko
18.04.2018Edustukselle kaksi uutta pelaajasopimusta - Kokemusta puolustuslinjaan
16.04.2018OLS PUOLUSTUS RAUTAA - JA HYÖKKÄYSPÄÄSSÄ JOUKKUE VIIMEISTELI VOITON ERIKOISTILANTEISTA
16.04.2018Janne Mahlakaarto uusien haasteiden pariin
09.04.2018OLS kärsi kauden avaustappion ulkokenttäavauksessaan
04.04.2018OLS:n pelaajia mukaan U-15 maajoukkueeseen
03.04.2018OLS B raivasi tiensä SM-sarjaan neljättä vuotta putkeen
22.03.2018Edustuksen kausikortit myynnissä kaudelle 2018
21.03.2018Alexander Jibrin OLS:iin

Siirry arkistoon »