Uutiset

OLS edustusjoukkueiden valmennusryhmät kaudelle 2017-2018

12.09.2017

OLS on saanut valmentajarekrytoinnit tulevalle kaudelle loppusuoralle ja vaikka U13-U10 ikäluokkien valmennusryhmiin vielä vahvistuksia tuleekin, alkaa suurin osa palasista olla paikoillaan.

Muutoksia tapahtuu monen joukkueen valmennusryhmässä, kun nykyisille tekijöille on pyritty löytämään hyvä rooli seurassa sekä uusia tekijöitäkin ollaan saatu mukaan toimintaan. Isoimipina muutoksina nähdään talenttivalmennuksen selkeä kasvu seurassa, kun yhden talenttivalmentajan sijaan seurassa toimii tulevana kautena kaksi tekijää vastaten omista ikäluokistaan. U16-U19 talenttivalmentajaksi seura on valinnut Pekka Ukonmaanahon (Uefa A) ja U13-U15 ikäluokkiin talenttivalmentajaksi valikoitui Janne Keto (Uefa B).

OLS_edustusjoukkueiden_valmennusryhmat_2017-20182.jpg

Seuran valmennuspäällikkö Aleksi Tanner oli tyytyväinen, että valmennuskuviot saatiin hyvissä ajoin ennen kauden päättymistä neuvoteltua ja julkistettua:

-Mahtava juttu, kun saatiin "Ukkis" ja Janne mukaan jatkamaan minun ja Piisilän Olli-Pekan aloittamaa talenttiohjelmaa seurassamme. Näillä tekijöillä on pitkä kokemus oululaisesta futiksesta ja selkeä ymmärrys siitä, mitä huipulle pääseminen vaatii. Olen ihan varma, että tällaisella parivaljakolla saadaan vietyä talenttitoimintaamme entistä paremmaksi tulevina kausina. Myös muuten olen tosi tyytyväinen meidän ensi kauden valmentajapakettiin. Siellä on sopivassa suhteessa kokemusta ja nuoruuden intohimoa sekä tulevaisuuden valmentajia mukana. Ennenkaikkea olen iloinen, että monessa ikäluokassa valmennusryhmät pääsevät toimimaan tiimeinä, jolloin ikäluokkienkin välinen yhteistyö ja pelaajien kokonaisvaltainen kehittäminen on entistä helpompaa.

Paluumuuttajana Janne Kedon lisäksi seuraan tulee myös Rauno Karjalainen, joka liittyy B-junioreiden sekä U15 valmennustiimeihin tuomaan omaa rautaista osaamistaan. U14 ikäluokassa suunnitteluvastuun valmennuskesta nappaa niin ikään oulufutiksen tuttu kasvo Sami Kallio. Samin aisapariksi Janne Kedon sekä Teemu Kosken lisäksi lähtee nuori ja innokas oululaisvalmentaja Aatu Asikainen. Aatu edustaa Santeri Laatikaisen (U12) sekä Arttu Haapalan (B-jun) ohella OLS:n nuoria valmentajia, jotka jatkavat valmennuspolun alkutaipaleella myös vielä peliuraansa.

Seurassa tapahtuu myös isoja muutoksia valmennuspäällikön toimenkuvassa, kun valmennuspäällikkön rooli tullaan jakamaan valmennuspäällikölle sekä junioripäällikölle. Valmennuspäällikkönä jatkava Tanner vastaa marraskuun alusta alkaen ikäluokista U13-U17 ja junioripäällikkönä aloittava Olli-Pekka Piisilä vastaa seuran U10-U12 ikäluokista.

Tämä mahdollistaa valmennuspäälliköiden aktiivisemman roolin joukkueiden valmennuksen sekä arjen tukemisessa ja näin ollen seuraan saadaan tulevaisuudessa entistä laadukkaampaa tekemistä kaikkiin ikäluokkiin.

23.04.2018PK -37 tyly vierailija sarjakenraalissa
19.04.2018Kakkosen C-lohkon kausiennakko
18.04.2018Edustukselle kaksi uutta pelaajasopimusta - Kokemusta puolustuslinjaan
16.04.2018OLS PUOLUSTUS RAUTAA - JA HYÖKKÄYSPÄÄSSÄ JOUKKUE VIIMEISTELI VOITON ERIKOISTILANTEISTA
16.04.2018Janne Mahlakaarto uusien haasteiden pariin
09.04.2018OLS kärsi kauden avaustappion ulkokenttäavauksessaan
04.04.2018OLS:n pelaajia mukaan U-15 maajoukkueeseen
03.04.2018OLS B raivasi tiensä SM-sarjaan neljättä vuotta putkeen
22.03.2018Edustuksen kausikortit myynnissä kaudelle 2018
21.03.2018Alexander Jibrin OLS:iin

Siirry arkistoon »