OLS KAUPUNKISARJAN TOIMINTAMALLI

OLS Kaupunkisarjan tarkoituksena on tarjota helppo ja mielekäs tapa aloittaa jalkapallon pelaaminen Oulun Luistinseurassa. OLS Kaupunkisarjassa toiminta on ympärivuotista ja se pyritään keskittämään mahdollisimman lähelle kotia.

Kaupunkisarjatoiminnan lisäksi lapsella pitää olla mahdollisuus harrastaa monipuolisesti muita lajeja sekä olla vapaa-aikaa perheen ja kavereiden kanssa.
Joukkueet harjoittevat keskimäärin 1 - 2 kertaa viikossa riippuen ikäluokasta. Nuorimmissa ikäluokissa (4-6v.) harjoituskertoja on yksi, vanhemmissa harjoituskertoja yleensä tulee yksi lisää.


OLS Kaupunkisarjan uuden kauden ilmoittautuminen alkaa aina joulukuussa.
Eri kaupunginosiin perustetaan joukkueita, jotka harjoittelevat yhdessä oman kaupunginosansa urheilupaikoilla (ulkokentät ja koulujen salit).
Jos kyseisen alueen joukkueessa on tilaa, voitte ilmoittautua joukkueeseen mukaan. Joukkueen harjoitusajat / -paikat ovat nähtävillä joukkueen kotisivuilla. Myös toimihenkilöiden yhteystiedot löytyvät sivuilta.
Kaikille uusille pelaajille tarjotaan kaksi maksutonta tutustumiskertaa joukkueen mukana.

Jos joukkue johon ilmoittauduitte ei ole vielä toiminnassa, pyrimme perustamaan uusia joukkueita eri alueille ja eri ikäluokkiin. Joukkueen aloittamisesta informoimme sähköpostitse kaikkia kyseiseen joukkueeseen ilmoittautuneita.

Kaikki uudet joukkueet pyritään muodostamaan mukaan ilmoittauneista pelaajista kauden alkupuolella tammi - maaliskuun aikana. Uuden joukkueen perustaminen ja toiminnan käyntiin saaminen vaatii, että joukkueeseen ilmoittautuneiden pelaajien vanhemmista saadaan ohjaajia tarvittava määrä toimintaan mukaan. Pyrimme suhdelukuun 1 ohjaaja / 7 pelaajaa ja lähtövaiheessa joukkueiden pelaajamäärä on 14. Uusia pelaajia otetaan joukkueeseen jatkossa ohjaajamäärän mukaan.

Eli kun joukkueeseen ilmoittautuu lisää lapsia, täytyy myös ohjaajien määrä olla sillä tasolla, että jokaisella toimintaan osallistuvalla lapsella on mahdollisuus saada riittävän yksilöllistä ja laadukasta ohjausta/valmennusta.


Korvauksena työstä joukkueen vastuuohjaajalle maksetaan vuosimaksun suuruinen kulukorvaus sekä seuran valmentaja-asu. Apuohjaajan osalta korvaus on puolet kausimaksusta.

JOS OLET KIINNOSTUNUT TOIMIMAAN OHJAAJANA LUE LISÄÄ ALTA LÖYTYVÄSTÄ "VANHEMPIEN ROOLI OLS KAUPUNKISARJASSA" LINKISTÄ.

Vanhempien rooli OLS Kaupunkisarjassa>>

 

OLS Kaupunkisarjan toimintamaksu kaudella 2020:

2015 - 2016 synt. 230 €

2007 - 2014 synt. 290 €

2005 - 2006 synt. 330 €Sisaralennus 25€, vähennetään toisen lapsen maksusta.

2009-2016 syntyneille toimintamaksu sisältää:

- peliasun (shortsit ja pelipaita) tai harjoituspaidan
- Suomen palloliiton pelilisenssin
- vakuutuksen
- osallistumisen OLS Kaupunkisarjan torstai-iltojen viikkopelitapahtumiin (8 peli-iltaa kesän aikana)
- osallistumisen kevään kaksipäiväiseen kauden avausturnaukseen (ROSPUUTTOTURNAUS)
- osallistumisen syksyn kaksipäiväiseen kauden päätösturnaukseen (OULU CUP)
- joukkueen harjoitusvarustepaketin
- ohjatut harjoitukset
- valmentajien/ohjaajien koulutus
- valmentajan/ohjaajan korvaus
- seuran jäsenmaksun ja siihen liittyvät jäsenedut

Ennen 2009 syntyneillä sisältö on muuten sama, mutta pelattavat sarjat ja turnaukset vaihtelevat joukkueittain.