Uutiset

ALEKSI TANNER OLS:N UUSI VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ

20.01.2017

Seura on palkannut uudeksi valmennuspäälliköksi jo useamman vuoden seuran toiminnassa mukana olleen Aleksi Tannerin. Aleksilla on vahva OLS tausta ja hän on ollut seuran valmennuksessa ja kehitystyössä mukana viimeiset neljä vuotta. Aleksin osaamisella ja kokemuksella varmistetaan se, että seuran valmennuksen ja valmennuslinjan kehittäminen on myös jatkossa erittäin hyvissä käsissä ja sitä tullaan viemään eteenpäin yhtä laadukkaasti ja linjakkaasti kuten aikaisemminkin.

Seurassa ollaan luonnollisesti erittäin tyytyväisiä ratkaisuun ja siihen, että Aleksi tarttui valmennuspäällikön tehtävään kohtuullisen lyhyellä varoitusajalla.

” Aleksin saaminen mukaan kehittämään seuraa ja viemään meidän valmennusta ja pelaajakehitystä eteenpäin on äärimmäisen tärkeä juttu. Aleksi on sisällä meidän seuran ajatuksessa ja tyyppinä loistava niin lajiosaamisessa kuin myös erilaisten ihmisten kanssa toimimisessa. Laadukas monivuotinen työ seuran valmennuksen kehittämisessä antaa Aleksille tosi hyvät pohjat lähteä viemään näitä asioita taas askeleen eteenpäin.” kertoo OLS:n toiminnanjohtaja Janne Mahlakaarto ajatuksistaan.


 
Myös Aleksi odottaa tulevaa haastetta suurella mielenkiinnolla ja on innoissaan mahdollisuudesta osallistua tosissaan seuran valmennuksen kehittämiseen.

”On suuri kunnia ja erittäin mielenkiintoinen haaste astua OLS:n valmennuspäällikön saappaisiin. Antti (Pehkonen) on tehty loistavaa työtä valmennuksen kehittämisen suhteen ja on auttanut myös minua henkilökohtaisesti valmentajan urallani eteenpäin OLS:n aikanani. OLS seurana on kaikilla mittareilla mitattuna yksi Suomen laadukkaimmista juniorijalkapalloseuroista ja tämä on henkilökohtaisesti loistava mahdollisuus lähteä kehittämään seuraa, sen valmennusta sekä kehittymään itse valmentajana. Valmennuspäällikön tehtävän hoitaminen joukkuevalmennuksen ohella tuottaa varmasti jonkin verran haasteita aikataulullisesti, mutta selkeä työnkuva ja seuran hyvät pohjat valmennuspuolelle auttavat varmasti siinä, että aikaresurssit ovat riittävät.” Aleksi kuvaa ensitunnelmiaan.


Aleksi on suorittanut UEFA A valmentajakoulutuksen vuonna 2016 ja varsinainen lisenssi valmistuu alkukevään 2017 aikana. Tämän lisäksi Aleksilla on kasvatustieteiden maisterin sekä liikuntatieteiden kandidaatin tutkinnot sekä liki 15 vuoden kokemus valmentajana.

Valmennuspäällikkönä Aleksi vastaa seuran valmennuslinjan kehittämisestä sekä valmennuksen kouluttamisesta ja organisoinnista. Oleellisena osana Aleksin työnkuvaan kuuluu myös seuran pelaajakehitykselliset tehtävät sekä yhteistyö eri sidosryhmien kanssa.

Aleksi astuu virallisesti valmennuspäällikön pestiin 1.2.2017 alkaen. Valmennuspäällikön tehtävä on osa-aikainen, jonka lisäksi Aleksin työnkuvaan sisältyy OLS B-jun. sekä 02 edustuksen valmennusryhmissä toimiminen kaudella 2017.


 
OLS toivottaa Aleksin lämpimästi tervetulleeksi valmennuspäällikön tehtävään!

22.05.2019OLS sai Touranin kesäksi käyttöönsä
18.12.2018Kannustajat yhteistyö - äänestä 31.12. mennessä
08.01.2018Sami Sipola U17 maajoukkueen mukaan Valko-Venäjälle
21.04.2017Miesten edustusjoukkueen kausi starttaa sunnuntaina Kajaanissa
13.02.2017OLS:lle tunnustusta Palloliiton Pohjois-Suomen piirin palkintogaalassa
03.02.2017OLS mukana Kannustajat 2017 yhteistyössä
26.01.2017OLS:lla ja AC Oululla yhteinen halliprojekti
20.01.2017ALEKSI TANNER OLS:N UUSI VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ
13.01.2017Ville Tikkanen (OLS B) sopimukseen SJK:n kanssa
02.01.2017OLS JALKAPALLO, PUMA JA RINTAMÄKI YHTEISTYÖHÖN

Siirry arkistoon »