C - juniorit / 04 Edustus

TERVETULOA JOUKKUEEMME KOTISIVULLE!

MUKAAN 04 EDUSTUKSEN TOIMINTAAN?

Oletko kiinnostunut pelaamaan jalkapalloa mukavassa ympäristössä, huippu ammattilaisten valmentamana, sinulle sopivalla tasolla? OLS 04 Edustus hakee nyt aktiivisesti motivoituneita pelaajia mukaan toimintaansa. Mikäli kiinnostus heräsi niin tule kokeilemaan kuinka hauska harrastus futis on mukavassa ympäristössä! Ota yhteyttä OLS04 JoJo sählöpostin (ols04jojo@gmail.com) kautta taikka suoraan vastuuvalmentajaan Sami Kallio (semmikallio@gmail.com).

Joukkueen valmennustiimi kaudelle 2018:

- Sami Kallio (vastuuvalmentaja/C-taso), Teemu Koski, Aatu Asikainen ja Janne Keto (UefaB).

 OLS 04 Edustus tekee tiivistä ikäluokkayhteistyötä sekä vanhempien että nuorempien OLS joukkueiden kanssa. Joukkue harjoittelee keskimäärin noin neljä kertaa viikossa ja pelaa tämän lisäki harjoituspelejä. OLS 04 Edustus tulee osallistumaan kesällä piirisarjaan sekä kovatasoisiin turnauksiin. 

Tapahtumat

Tulemme pelaamme piirisarjaa ja käymme säännöllisesti kovatasoisissa turnauksissa. Joukkueemme harjoittelu on laadukasta, monipuolista ja noudatamme seuramme yhteistä pelifilosofiaa ja valmennussuunnitelmaa. Kaudella 2018 meillä on tapahtumia keskimäärin neljä kertaa viikossa. Valmennussuunnitelma on laadittu yksilöllisen pelaajakehityksen näkökulmasta ja pelaajien kehittymistä seurataan säännöllisesti erilaisten testien ja videomateriaalin avulla.

Kaikki 04 edustusjoukkueen tapahtumat löytyvät nimenhuudosta taikka tämän sivun tapahtumakalenterista. 

MENOSSA MUKANA

 Suomen Ilmatar - Puhtaamman sisäilman puolesta

 OKR - Oulun Kuorirakenne Oy


Uutiset

Miesten edustusjoukkueen kausi starttaa sunnuntaina Kajaanissa (21.04.2017)
Miesten edustusjoukkueen kolmosen kausi alkaa sunnuntaina 23.4 Kajaanissa Kajaanin Haka Akatemiaa vastaan. Edustusjoukkueen valmentajaksi vuodenvaihteessa tullut..

OLS:lle tunnustusta Palloliiton Pohjois-Suomen piirin palkintogaalassa (13.02.2017)
Lauantaina pidetyssä Palloliiton Pohjois-Suomen piirin palkintogaalassa jaettiin palkintoja eri kategorioissa niin henkilöille kuin seuroillekin. Myös OLS sai tunnustusta..

OLS mukana Kannustajat 2017 yhteistyössä (03.02.2017)
OLS mukaan Arinan Kannustajat 2017 yhteistyöhön Osuuskauppa Arina tukee pohjoissuomalaisten lasten ja nuorten harrastustoimintaa Kannustajat -tuella. Yhteistyöseurat..

26.01.2017  OLS:lla ja AC Oululla yhteinen halliprojekti
20.01.2017  ALEKSI TANNER OLS:N UUSI VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ
13.01.2017  Ville Tikkanen (OLS B) sopimukseen SJK:n kanssa
02.01.2017  OLS JALKAPALLO, PUMA JA RINTAMÄKI YHTEISTYÖHÖNTapahtumakalenteri

Treenit (Perjantai  20.10.2017)