SJK - B - juniorit (1 - 0)

Aika: 19.3.2017
Paikka:
Sarja: B-SM 2017


B-junnut jäivät pisteittä SJK:n vieraina sunnuntaina

OLS B-juniorit eivät onnistuneet naulaamaan SM-sarja paikkaa kesäksi ainakaan vielä sunnuntaina, kun SJK oli kotikentällään parempi luvuin 1-0 (0-0). OLS miehistö oli lähtenyt matkaan VR:n raiteilla ja saapuikin Seinäjoelle aamupäivästä valmistautumaan otteluun.

Hyvissä ajoin Wallsport -areenalle saapunut oululaisryhmä ei kuitenkaan meinannut saada ottelun alussa pelin juonesta kiinni lainkaan, vaan SJK:n aktiivinen ja aggressiivinen pelitapa ajoi keltapaidat ahtaalle.

Toimituksen tavoittama OLS valmentaja Aleksi Tanner olikin pettynyt omien sekä omaan tekemiseen Seinäjoella:

-Jotenkin oltiin taas etenkin eka jakso aivan turhan passiivisia, eikä saatu omaa pallollista peliä pyörimään kuin ajoittain. SJK oli toisaalta vahva ja kaikki kunnia heille mutta kyllä tämä henkilökohtaisesti korpeaa, kun en pysty tällä kokemuksella saamaan jätkiä syttymään peliin, vaikka pelissä oli tänään suora paikka SM-sarjaan.

Vaikka molemmilla joukkueilla omat paikkansa ekalla jaksolla olikin, ei maaleja kuitenkaan nähty ja tauolle siirryttiin ympäripyöreissä 0-0 lukemissa. Myönnettäköön silti, että OLS oli enemmän vastaanottavana osapuolena ja SJK taas istui kuskin paikalla ekalla jaksolla.

-Toiselle jaksolle saatiin taas aktiivisempi jengi liikkeelle ja varsinkin jakson alussa saatiin hyvin painetta ja muutama loistava paikka rakennettua. Peli oli myös paremmin kontrollissa ja pallokin alkoi liikkua iloisemmin. Niin se vain silti menee näissä tiukoissa peleissä, että jos et itse tee niin kaveri sitten melko usein jossain vaiheessa rankaisee.

Näin kävi tänäänkin, kun kesken OLS pelinrakentelun vierasjoukkue menetti pallon laidasta, reagoi hieman löysästi ja SJK hyökkääjä pääsi laidalta läpi. Tästä pallo jatkettiin keskelle leikanneelle Emil Pannulalle, joka löi lähietäisyydeltä SJK:n 1-0 johtoon. Nämä lukemat pitivät loppuvihellykseen asti ja viimeiselle kierrokselle jää kovat panokset monelle joukkueelle. Ennen viimeistä kierrosta OLS majailee sarjan neljäntenä tasapisteissä Ilveksen ja Kupsin kanssa, jotka ovat sarjassa toinen ja kolmas. Viidentenä eli karsijan paikalla on FF Jaro 12 pisteellä mutta peli vähemmän pelattuna.

OLS kohtaa aprillipäivänä 1.4. sarjajohtaja FC Kuusysin kotikentällään viimeisessä karsintasarjan ottelussa. Kello 12.15 alkavassa ottelussa lähtökohdat ovat selvät. Voitolla pelataan kesällä SM-sarjaa, kun tappiolla saadaan jännittää tosissaan muiden pelejä. 

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 064:00VastustajaEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
39:00Välitalo VeetiKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
61:00Lyttinen OssiMartinho Aroni
72:00Välitalo VeetiKarppinen Rasmus
72:00Sipola SamiKurvinen Joonas
72:00Hautajärvi MatiasLämsä Arttu
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Järvitalo Eetu
Maalivahti
2Tulppo Eemeli
Keskikenttä
3Sipola Sami
Puolustaja
4Raappana Topias
Puolustaja
5Karppinen Rasmus
Puolustaja
7Ruokangas Miska
Keskikenttä
8Uusi-Autti Topias
Hyökkääjä
9Lyttinen Ossi
Hyökkääjä
10Kurvinen Joonas
Hyökkääjä
11Andreou Thomas
Hyökkääjä
12Juustila Ville
Maalivahti
14Välitalo Veeti
Puolustaja
15Xiong Toivo
Keskikenttä
16Lämsä Arttu
Keskikenttä
17Ollila Taneli
Hyökkääjä
18Huotari Ilari
Puolustaja
19Martinho Aroni
Hyökkääjä
21Hautajärvi Matias
Keskikenttä
24Kemilä Kaapo
Puolustaja