OLS - SJK/2 (0 - 1)

Aika: 12.5.2019
Paikka: Castren
Sarja: Kakkonen


Sateisena Äitienpäivänä Castreeniin oli saapunut vähän yli 100 silmäparia seuraamaan Kakkosen ottelua OLS - SJK/2. Kylmä ilma ja sade näkyi niin yleisömäärässä kuin myös joukkueiden otteissa ensimmäisellä jaksolla.

Ensimmäinen jakso piti sisällään muutamia puolittaisia maalipaikkoja, aika paljon pallolisia virheitä niin koti- kuin vierasjoukkueelta sekä tasaista vääntöä. Molemmat joukkueet lähtivät tunnostellen pelin alkuun ja virheitä vältellen. Mitä pitemmälle jaksoa mentiin sitä enemmän pallollisia virheitä ja hieman vääriä ratkaisuja nähtiin molempien joukkueiden pelaajilta. Osasyynä tähän varmasti oli myös sateesta johtuen liukas pallo. Kotijoukkue sai muutamia puolittaisia maalipaikkoja, mutta todellista vaaraa se ei ensimmäisellä jaksolla vierailijoiden maalille saanut. SJK/2 paras tilanne siunautui Maximo Toloselle, joka sai pallon pilkun tuntumaan OLS puolustuksen epäonnistuttua keskityksen purussa, mutta Tolosen yritys kuitenkin suuntautui maalipuitten väärälle puolelle.

Toiselle jaksolle vierasjoukkue tuli paremmin peliin sisään, kun taas kotijoukkue aloitti jakson erittäin heikosti. SJK/2 menikin johtoon Joonas Lepiston maalilla, kun peliä oli pelattuna 53min. Osumaa edelsi kotijoukkueen puolustuksessa tapahtuneet virheet ja vierailija käytti tämän armotta heti hyväkseen. Maalin jälkeen SJK:lla oli useita hyviä maalipaikkoja lisätä johtoaan, mutta OLS maalissa loistavasti taas esiintynyt Tommi Lindholm piti kotijoukkuetta pystyssä.

Kenttätapahtumat tasoittuivat loppua kohden ja OLS saikin pientä kiriä aikaiseksi ihan ottelun lopussa. Kotijoukkueella oli vielä mahdollisuus tasoittaa peli, kun Ilari Huotari pääsi loistavaan maalinteko paikkaan, mutta laukaus viuhui niukasti tolpasta ohi.

Edustus matkaa huomenna Vasaan Vasa IFK:n vieraaksi ja lähtee metsästämään kauden avauspisteitä sekä avausmaalia.

Seuraava kotiottelu on ensi viikon perjantaina 24.5 derby Herculesta vastaan joka pelataan klo 18.30 alkaen Castrenissa.

Kokoonpano_SJK.JPG

 

Vaihdot_SJK.JPG

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 153:00VastustajaEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka