TPV - OLS (2 - 2)

Aika: 26.6.2018 18:30
Paikka: Tampere
Sarja: Kakkonen


OLS ei suostu häviämään, nyt tasuri Tampereelta, sarjakärjen vieraana

Nuoren joukkueemme pelaajat ovat sopeutuneet miesten maailmaan ja venytti tappiottomien otteluiden sarjan jo kuuteen otteluun. OLS matkusti tiistaina Tampereelle tiiviillä lähes täysin A-juniori-ikäisellä joukkueella, kun mukana oli viisi -00 ja neljä -99 syntynyttä pelaajaa ja joukkueen keski-iän ollessa 19.4 vuotta! Tammelan hyväkuntoisella ja idyllisellä stadionilla pelatussa ottelussa OLS oli voitossa kiinni aina lisäajan viidennelle minuutille saakka, mutta taipui lopulta tasuriin.

Ottelun ensimmäisellä jaksolla TPV otti pallollisen komennon ja vierailija keskittyi iskemään vastaiskuilla. OLS loikin jaksolla kolme huippupaikkaa, joista kertaalleen onnistui 34. minuutilla Jyri Vääräniemen viimeistellessä Christian Bohuin keskityksen takanurkkaan. Jypä oli kertaalleen myös puhtaassa läpiajossa jakson lopussa, mutta ei onnistunut ohitttamaan TPV maalivahti Henri Savolaista. Lisäksi Bohui petasi loistopaikan Aleksi Kylmälälle viiden metrin viivalle parhaaseen maalintekosektoriin, mutta Alkun laukaus karkasi yli maalin ottelun 27. minuutilla. OLS maalilla Tommi Lindholm oli jälleen loistava ja torjui TPV lähentelyt, mm. läpiajon jakson ihan lopussa, sekä pari kolme muutakin TPV yritystä.

Toisella jaksolla ottelun kuva ei juurikaan muuttunut, joskin pelin hallintajaksot aaltoilivat ensimmäistä puoliaikaa enemmän. TPV tuli ottelussa tasoihin tunnin pelin jälkeen Giorgi Ositashvilin maalilla. Pelin 78. minuutilla OLS siirtyi toistamiseen vierasjohtoon kun Samuel Kurttila antoi kulmapotkun etutolpan ruuhkaan, josta TPV maalivahti ja pelaaja sähläsivät pallon omaan maaliin. Ottelun tuomari oli selkeästi katsonut MM-kisoja, kun lisäaikaa päätettiin antaa peräti 7 minuuttia, tämä oli lopulta liikaa jo jalkansa loppuun pelanneille nuorukaisille ja TPV onnistui lopulta lisäajan 5. minuutilla tasoittamaan pelin loppulukemiksi 2-2 (0-1).

"Taktisesti onnistuimme tänään varsin hyvin, annoimme tarkoituksella pallollisen komennon isännille ja ryhmityimme puolimatalaan blokiin. Ajatuksemme oli sitten iskeä nopeasti vastaan tilanteenvaihdoista, sillä arvelimme sarjassa vähinten maaleja päästäneen joukkueen puolustavan tiiviisti pitkissä hyökkäyksissä. Toinen peruste ettemme tänään lähteneet meille tyypilliseen pallolliseen pelaamiseen niinkään keskittymään oli meille täysin vieras alusta, sillä emme ole treenanneet luonnonnurmella kertaakaan koko kesänä. Vaikka yliajan tasoitus harmitti vietävästi pelin päätyttyä voi samalla olla hurjan ylpeä meidän nuorista jätkistä, kuuden tunnin bussimatkan jälkeen vierastasuri sarjan kärkijoukkuetta vastaan ei ole huono suoritus. Lopussahan pojat olivat aivan katki, jonka vuoksi hieman liikaa passivoiduttiin, vaan se millä olisimme voineet vielä tappaa pelin tilanteessa 1-2, oli ne kaksi lopun 3v2 ylivoimahyökkäystä, joista tuorein jaloin tulleet vaihtomiehet ikävä kyllä tekivät nyt hieman vääriä valintoja.", kertoi päävalmentaja Petri Hautajärvi ottelun jälkeen.

Kokoonpano:

1 Tommi Lindholm
5 Topias Raappana
7 Christian Bohui
8 Niko Ronkainen
11 Jyri Vääräniemi vaihtoon 57’
14 Henry Mäkäräinen C
22 Eemeli Tulppo
24 Antti Ulander
27 Hannes Seikkala
vaihtoon 75’
28 Aleksi Kylmälä
vaihtoon 57’
29 Samuel Kurttila
10 Toivo Xiong vaihdosta 57'
17 Taneli Ollila vaihdosta 57'
33 Patrik Ahola vaihdosta 75'
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 134:00Vääräniemi JyriBohui Christian
1 - 160:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 278:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 295:00VastustajaEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka