OLS - SJK Akatemia (0 - 4)

Aika: 12.8.2018 18:30
Paikka: Castren
Sarja: Kakkonen


Laadukas SJK haki pisteet Castrenilta

Vierailija SJK2 juoksutti Castrenille kauden kovatasoisimman joukkueen, mitä on tämän kauden kakkosessa nähty. Mukana oli peräti kuusi pelaajaa liigajoukkueen harjoitus-/pelaajaringistä, joilla pelejä myös enempi/vähempi tämän kauden liigakentiltä. Lisäksi peliluvat saaneet kaksi uutta brasilialaisvahvistusta oli joukkueen avauksessa.

SJK iski molemmilla jaksoilla kaksi maalia, joista toiset pelitilanteista ja toiset rankkareista. Dantas Firmino Lyon ja Daniel O'Brien viimeistelivät molemmat kaksi maalia mieheen.

"Vastustajahan juoksutti kentälle pelaajiston, joka kertoo, että SJK alkaa ilmeisesti tosissaan satsaamaan nousuun?!? Aika kornia sanoa 0-4 lukemien jälkeen, että meillä oli pelissä paljon hyvääkin. Pallollisena aina viimeiseen kolmannekseen saakka me olimme ihan ok ja parasta pitkään aikaan varsinkin toka jaksolla. Se viimeinen kolmanneshan tuottaa täyttä tuskaa, kuten koko kauden. Vastustaja oli vaan tänään aivan eri kaliberin joukkueella liikkeellä kuin normi kakkosdivarijoukkue. Se iso ero moniin kakkosdivarijoukkueisiin oli, että virheistä rangaistiin armotta. Sanoisin, että näillä meidän "virheillä" mitä nyt vastustajan maaleja edelsi, ei kakkosdivarin tasoinen porukka olisi tehnyt maalin maalia, mutta nyt tehtiin neljä!!! Meillä oli hieman uusi ryhmitys hyökkäämiseen käytössä, vielä SJK:n laadukasta puolustusta vastaan se ei toiminut, mutta vahva usko on, että ens sunnuntaina Vaasassa toimii... Monelle seuralle koulujen kesäloma-aika on hyvä asia, kun taas meitä se on vaan pääsääntöisesti häirinnyt, kun nuoren joukkueemme pelaajat ovat olleet kesätöissä ja monesti estyneet treeneistä. Nyt arki palaa normaaliksi ja saamme treenit pyörimään paremmin ja se tulee näkymään myös loppukauden peleissäkin", toteaa päävalmentaja Petri Hautajärvi.

Kokoonpano:

1 Juuso Särkelä
4 Juho Meriläinen
7 Christian Bohui
8 Niko Ronkainen
14 Henry Mäkäräinen C
15 Alexander Jibrin
21 Aatu Asikainen vaihtoon 83’
24 Antti Ulander
vaihtoon 64’
28 Aleksi Kylmälä
29 Samuel Kurttila
99 Mikko Suomela
vaihtoon 75’
5 Topias Raappana
10 Toivo Xiong
22 Eemeli Tulppo vaihdosta 64’
25 Augustine Jibrin

33

50

Patrik Ahola

Titi Essomba

vaihdosta 86’

vaihdosta 75’

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 131:00VastustajaEi syöttäjää
0 - 2 (rp)36:00VastustajaEi syöttäjää
0 - 3 (rp)80:00VastustajaEi syöttäjää
0 - 492:00VastustajaEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka