TamU - OLS (0 - 0)

Aika: 4.8.2018 17:00
Paikka: Tampere
Sarja: Kakkonen


Toinen reissu Tampereelle tuotti toisen tasapelin

OLS matkusti toista kertaa Tampereelle tälle kesälle ja haki myös reissulta toisen tasapelin, edellisen Tammelan upean nurmimaton ja TPV tasurin jatkoksi nyt pisteet tasattiin pelikelvottomalla Pyynikin kokolattiamatolla. Pieni kenttä oli joukkueelle tiedossa, mutta, että oikeasti kentän alusta oli vielä noinkin surkea oli pieni yllätys.

Ottelun eka jakson vaaralliset paikat järjesteli vierailija OLS, jo ensimmäisestä kulman jälkitilanteesta joukkue sai pallon tolpan kautta ylärimaan, josta pallo vielä viivalle/maaliin. Hyvän ottelun puhaltaneen päätuomarin mielestä, ei maaliin, joten uskotaan, että näin myös oli. OLS:lla oli eka jaksolla lukuisia erikoistilanteita hyvistä paikoista, mutta napsun yli/alle keskitykset aina tuntui menevän.

Toisen jakson alku jatkui samalla kaavalla ja OLS järjesteli jakson vaarallisimman tekopaikan. Heti jakson alkuun juonikas nestori Titi Essomba vapautti Hannes Seikkalan läpiajoon. TamU maalivahti Antti Kuusinen veti kuitenkin pidemmän korren ja otti ottelun varsinaisen "game saverin". Ottelun loppua kohden peli kääntyi enemmän kotijoukkueelle ja varsinkin näin tapahtui TamU:n tuplavaihdon jälkeen (72. minuutilla). Peli päättyi kuitenkin maalittomana kun Christian Bohui oli mies paikallaan ja putsasi pallon maaliviivalta TamU:n vaarallisimmasta tilanteesta.

"Kentän koko ja varsinkin alusta asetti tietyt rajoitteet ja jouduimme muokkaamaan pelitapaamme tähän pelin aikalailla. Korostimme linjojen välisten etäisyyksien merkitystä, ennakointia tilanteisiin ja kakkospalloihin, näillä eväillä saimmekin lukuisia erikoistilanteita hyvistä paikoista, jotka tälläisella kentällä ovat kullan arvoisia. Varsinkin eka jaksolla ja toka jakson alussa olimme siis selkeästi aktiivisempi ja vaarallisempi joukkue, toisen jakson puolivälin paikkeilla peli kääntyi kotijoukkueelle, johtuen siitä, että väsyimme ennen vastustajaa. Meillä oli alla pitkä bussimatka, sekä lisäksi rankka paikallispeli tiistailta, kotijoukkue jaksoi tuoreemmilla jaloilla huomattavasti pidempään. No piste vieraissa ja kolme kotona TamU:lta sekä molempien pelien kontrollointi reilun tunnin ajan osoitti, että olemme parempi joukkue tässä sarjassa ja tulemme olemaan myös syksyllä sarjan päätyttyä, kun katsellaan sarjataulukkoa, näin vahvasti uskon", alleviivaa joukkueen päävalmentaja Petri Hautajärvi.

Kokoonpano:

1 Tommi Lindholm
5 Topias Raappana vaihtoon 46’
7 Christian Bohui
8 Niko Ronkainen
15 Alexander Jibrin
22 Eemeli Tulppo C
25 Augustine Jibrin
27 Hannes Seikkala vaihtoon 60’
28 Aleksi Kylmälä vaihtoon 83’
29 Samuel Kurttila
50 Titi Essomba
17 Taneli Ollila
10 Toivo Xiong vaihdosta 83’
21 Aatu Asikainen
24 Antti Ulander vaihdosta 46’
33 Patrik Ahola vaihdosta 60’
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka