OLS - PK -37 (2 - 3)

Aika: 30.6.2018 15:00
Paikka: Castren
Sarja: Kakkonen


OLS nöyrtyi kotikentällään sarjan häntäpään joukkueelle

Kotijoukkueella olisi ollut loistava mahdollisuus nousta tappelemaan jopa lohkon kärkisijoista ottamalla voitto Iisalmen PK:sta, mutta heikko ja haluton esitys ei lauantaina pisteitä tuonut.

Ottelun alkuun molemmat joukkueet pääsivät hyville maalipaikoille ja ottelu oli yllättävän avointa pelaamista. Molemmat joukkueet myös onnistuivat kertaalleen, ensin iski vierailija 38. minuutilla, kun OLS puolustus nukahti nopeassa sivurajaheittotilanteessa, josta pallo toimitettiin maalille ja lopulta myös OLS maalivahti Juuso Särkelän selän taakse. OLS kuittasi nopeasti kaksi minuuttia myöhemmin, kun kotijoukkueen päivän harvoja onnistujia Hannes Seikkala haastoi oikealla laidalla ja toimitti pallon maalin eteen Titi Essomballe, jolla oli helppo työ viimeistellä tasoitus. 

Toisen jakson puolivälin tienoilla tehtiin kolme maalia pikavauhtia, kun kaksi niistä viimeisteli vierailija, matkasivat pisteet Iisalmeen 2-3 lopputuloksella. OLS maalin teki rangaistuspotkusta Aleksi Kylmälä.

"Vetää sanottomaksi, täysin identtinen peli kuin talvikaudella harjoituspelissä ja tuloskin vastaava, joten sattumaa tämä tulos ei näköjään ollut. Pidin talven 1-2 tappiota tähän asti työtapaturmana, mutta enään en pidä. Aivan erikoinen tämä Iisalmen joukkue, sen pelitapa ei mätsää kyllä meille yhtään, täytynee tehdä radikaali muutos syksyn peliin omaan pelitapaamme. Olisi ollut loistava sauma nousta jopa kärkikahinoihin mukaan, mutta sitä me emme tällä esityksellä ansainneet. Hyvin harvassa oli tänään onnistujat, lisäksi vaihtomiehet ovat tuoneet yleensä hyvin virtaa peliimme, mutta tänään ei toiminut sekään. Nyt täytyy nostaa tasoa hurjasti, seuraava peli pitää ehdottomasti hoitaa kun perjantaina kotiin tulee sarjajumbo Tornio", paaluttaa, päävalmentaja Petri Hautajärvi.

Kokoonpano:

1 Juuso Särkelä
4 Juho Meriläinen
vaihtoon 82’
7 Christian Bohui
8 Niko Ronkainen
10 Toivo Xiong
vaihtoon 46’
14 Henry Mäkäräinen
C
24 Antti Ulander
27 Hannes Seikkala
28 Aleksi Kylmälä
29 Samuel Kurttila
vaihtoon 46’
50 Titi Essomba
5 Topias Raappana
11 Jyri Vääräniemi
17 Taneli Ollila vaihdosta 46’
20 Arttu Haapala vaihdosta 46’
22 Eemeli Tulppo
33 Patrik Ahola
99 Mikko Suomela vaihdosta 82’
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 138:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 140:00Essomba TitiSeikkala Hannes
1 - 268:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 2 (rp)72:00Kylmälä AleksiEi syöttäjää
2 - 373:00VastustajaEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka