OLS - TamU (2 - 1)

Aika: 19.5.2018 17:00
Paikka: Castren
Sarja: Kakkonen


OLS palasi kotikentällä voittokantaan TamU:n kustannuksella

Kotijoukkueen pelaajatilanne muuttui huomattavasti sitten edellisen ottelun lukuisten poissaolojen vuoksi. Kokeneistä pelaajista poissa olivat Juho Meriläinen, Titi Essomba ja Augustine Jibrin. Entistä useampi viime vuoden B-junnu nostettiin joukkueeseen mukaan ja näin ollen OLS kokoonpano oli todella nuorekas, suurilta osin alle A-juniori-ikäisiä.

Ottelu alkoi tuntumaa ja askelmerkkejä vastustajasta hakien, pian kuitenkin OLS otti komennon ja kun kello oli tikittänyt 22. minuutille Aleksi Kylmälä pommitti upean kierteisen vedon takaylänurkkaan 20 metristä. Loppujakson OLS vei peliä hyvin palloa liikutellen, mutta todellisiin maalipaikkoihin ei enään päästy.

Toinen jakso alkoi myös vahvasti ja vapaapotkun jälkitilanteesta Christian Bohui pääsi keskittämään vasemmalta ja Patrik Ahola nikkasi etutolpalta pallon maaliin ja lukemiksi 2-0. Maalin jälkeen peliä pelattiin vielä n. 10-15 minuuttia tasaisissa merkeissä sen jälkeen kotijoukkue alkoi varmistelemaan johtoaan ja vetäytyi puolustamaan. TamU:n maali roikkui ilmassa vartin ajan ja 80. minuutilla kulman jälkitilanteesta he myös kavennuksen saivat. Tämän jälkeen kotijoukkue alkoi taas pelaamaan omaa peliä ja sillä oli paikkansa tappaa peli pariinkin otteeseen ylivoimahyökkäyksistä, mutta ne tuhrittiin vääriin valintoihin. 

Valmentaja Petri Hautajärven kommentit pelin jälkeen:

"Tiesimme vastustajasta sen verran, että he ovat pelaava joukkue, joka ei prässää ylhäältä asti, sen piti sopivan meidän tämänpäiväiselle todella nuorelle joukkueelle ja näin kävikin. Sarjapeleissä hieman kadoksissa ollutta pallotempoamme ja rohkeutta lähdimme etsimään ja se pääosin tänään löytyikin, vastustajan maalia edeltävää vartin turhaa passivoitumista lukuunottamatta. Onneksi uskalsimme alkaa pelaamaan uudelleen 2-1 kavennuksen jälkeen, sen jälkeen meillä ei hätää ollut, toki peli olisi pitänyt tappaa noista meidän yv-hyökkäyksistä varmuuden vuoksi."

"Parempaan suuntaan mentiin siis pelirohkeudessa, joka oli suuri teemamme tänään, nyt oli tälle kaudelle oikeastaan ensimmäistä kertaa sitä samaa pelirohkeutta mitä pelasimme talvikaudella harjoituspeleissä. Tommi Lindholm oli maalissa tutun varma ja pelasi hyvän matsin, lisäksi Alexander Jibrin uudella topparin pelipaikalla "söi" vastustajansa tilanne tilanteen jälkeen. Tekee hyvää jatkoa ajatellen nuorille pojille ottaa päänahka paljon kokeneemmista pelimiehistä."

Kokoonpano:

1 Tommi Lindholm
5 Topias Raappana
7 Christian Bohui
14 Henry Mäkäräinen C
15 Alexander Jibrin
21 Aatu Asikainen vaihtoon 71’
22 Eemeli Tulppo vaihtoon 60’
24 Antti Ullander
27 Driton Shala vaihtoon 46’
28 Aleksi Kylmälä
33 Patrik Ahola
9 Ossi Lyytinen
10 Toivo Xiong vaihdosta 60
11 Jyri Vääräniemi
12 Kalle Parkkinen
20 Arttu Haapala vaihdosta 46’
90 Veeti Välitalo
99 Mikko Suomela vaihdosta 71’
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 022:00Kylmälä AleksiBohui Christian
2 - 049:00Ahola PatrikBohui Christian
2 - 180:00VastustajaEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka