Hercules - OLS (1 - 0)

Aika: 13.5.2018 18:30
Paikka: Castren
Sarja: Kakkonen


Ensimmäinen paikallisderby Herculekselle

Aurinkoinen sää hemmotteli äitienpäiväderbyä Castrenin urheilupuistossa. Ottelun ensimmäisellä jaksolla OLS pelaajat jatkoivat siitä mihin edellisessä pelissä jäätiin eli vastustaja vei peliä ja OLS tyytyi puolustamaan sekä pyrki vastaiskuihin. Omaa pallollista peliään OLS ei saanut jakson missään vaiheessa oikein käyntiin. OLS:n Titi Essomba joutui jättämään kentän varotoimenpiteenä takareiden oireiltua reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Seuraava takaisku tuli ottelun 40. peliminuutilla, kun Herculeksen sivuvapari toimittettiin takatolpalle, josta vastustaja, laadukkasti suoraan ilmasta toimitti pallon maaliin kenenkään OLS pelaajan häiritsemättä. Näissä numeroissa puoliajalle. Paras OLS tilanne siunautui Essomballe, jonka viuhuva kuti meni vain senttejä takayläkulman ohi.

Toisen jakson alkuun OLS joutui tekemään jo toisen pelaajavaihdon lievän loukkaantumisen vuoksi, kun Ilari Huotarin viimeistelytreeneissä loukkaantunut nilkka kipeytyi pelaamattomaan kuntoon, näin tilalle juoksi Antti Ulander. Toisella jakson OLS pelirohkeus oli toista luokkaa ja pienet taktiset muutokset käänsivät pelin OLS:lle mitä pidemmälle jaksoa edettiin, valitettavasti palkintoa ei tullut, vaikka vuorollaan pääsi usea eri pelaaja ratkaisua koittamaan. Edes Augustine Jibrinin toisen keltaisen myötä saama punainen kortti pelin 80. minuutilla ei OLS rynnistystä hidastanut, vaan joukkue yritti sinnikkäästi loppuun asti. Hyvän pelin ja aina isolla sydämellä pelaava Eemeli Tulppo, 17v. palkittiin OLS joukkueen parhaana pelaajana.

"Ensimmäiseen jakson esitykseen olen pettynyt, ei saatu omaa tekemistä likikään sille tasolle mitä paikallispeleissä vaaditaan, olimme jäljessä, se on sanottava. Ei ennakoitu/reagoitu tahi liikuttu pallottomana, silloin pelistä on lähes mahdoton saada otetta. Toisella jaksolla suorittu ryhtiliike sen sijaan tyydyttää, valitettavasti siitä ei nyt tullut palkintoa, mutta tälläistä peliähän me halutaan pelata, jota ajoittain toka jaksolla esitimme. Pallotempo oli parempi, alettiin voittamaan ykköset ja kakkoset ja näin ottelu käääntyi selkeästi meille. Nyt täytyy aloittaa seuraava peli siitä mihin nyt jäätiin, niin tuloskin seuraa toivottavasti perässä", päättää päävalmentaja Petri Hautajärvi.

Avaus:

Tommi Lindholm

Ilari Huotari

Juho Meriläinen

Augustine Jibrin

Henry Mäkäräinen "C"

Eemeli Tulppo

Arttu Haapala

Patrik Ahola

Titi Essomba

Aatu Asikainen

Vaihdot

Titi Essomba -> Aleksi Kylmälä , 38min

Ilari Huotari -> Antti Ulander, 46min

Henry Mäkäräinen -> Toivo Xiong, 60min

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 040:00VastustajaEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka