OLS - JBK (1 - 3)

Aika: 10.5.2018 16:00
Paikka: Castren
Sarja: Kakkonen


Nälkäisempi JBK vei pisteet mukanaan Pietarsaareen

Helatorstai kamppailu Castrenin tekarilla pelattiin aurinkoisessa ja kesäisessä säässä. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, mutta kun OLS ei nyt ottanutkaan tahtipuikkoa käteen ottelun alussa, kuten edellisessä kotipelissään, sen otti pian alun tunnustelun jälkeen vierailija JBK. Vierailija laittoi itsestään enemmän likoon ja hallitsi lievästi peliä. Ottelun 38. minuutilla JBK sai kyseenalaisen rankkarin, jonka avustava erotuomari näytti tapahtuneen alueen sisällä, yleisö tosin oli aivan eri mieltä. Tuomitun rankkarin vastustaja upotti OLS maalia vartioineen Juuso Särkelän ohi tolpan kautta.

Toinen jakso noudatteli pitkälti ensimmäistä ja JBK oli ottelun toisellakin jaksolla nälkäisempi sarjapisteisiin. Ottelun 66. minuutilla JBK iski toistamiseen, kun vastustaja niittasi puolittaisen läpiajon päätteksi 0-2. OLS sai kavennuksen 75. minuutilla kun vaihtomiehet väsäsivät maalin, Patrik Ahola keskitti takatolpalle, josta Eemeli Tulppo viimeisteli ilmasta kavennuksen 1-2. Lopullinen ratkaisu peliin saatiin 89. minuutilla, kun JBK iski kolmannen kerran, 1-3 ja pisteet ansaitusti vierailijalle.

"Vastustaja oli vielä tälle kaudelle voitoton ja paljon nälkäisempi kuin me tänään, harmittaa vietävästi, että kotikentällä olimme näin haluttomia. Kuten kausiennakossa totesin tässä sarjassa ei saa voiton voittoa puolivillaisella tahi heikolla esityksellä ja näin meille kävi tänään", päättää lyhyesti päävalmentaja Petri Hautajärvi

Avaus:

Juuso Särkelä

Aleksi Lappalainen

Antti Ulander

Juho Meriläinen

Topias Raappana

Alexander Jibrin

Henry Mäkäräinen "C"

Christian Bohui

Aleksi Kylmälä

Titi Essomba

Jyri Vääräniemi

Vaihdot:

Jyri Vääräniemi -> Mikko Suomela, 56min

Christian Bohui -> Patrik Ahola, 71min

Antti Ulander -> Eemeli Tulppo, 71min

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 1 (rp)38:00VastustajaEi syöttäjää
0 - 266:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 275:00Tulppo EemeliEi syöttäjää
1 - 389:00VastustajaEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka