AC Oulu - OLS (1 - 1)

Aika: 21.1.2018 14:15
Paikka: Arina-Areena
Sarja: Harjoitusottelu


Miesten edustus aloitti harjoituspelikauden tasapelillä AC Oulua vastaan

22.01.2018

Edustus aloitti harjoituspelikauden tasapelillä AC Oulua vastaan

Sunnuntaina pelatussa harjoitusottelussa miesten edustusjoukkue sai vastaansa AC Oulun Heinäpään hallissa.

OLS aloitti pelin hyvin ja oli ensimmäisen puoliajan ajoittain hallitsevampi osapuoli. AC:lla oli alkuvaiheessa muutama hyvä maalipaikka, jotka OLS:n maalilla loisto-ottelun pelannut Juuso Särkelä torjui upeasti.

OLS pääsi maalin makuun ensimmäisen puoliajan 31. minuutilla, kun testijaksolla OLS:ssa oleva Karam Hadhoud pääsi tuikkaamaan pallon tyhjään maaliin AC Oulun puolustuksen ja maalivahdin kommunikaatiovirheen seurauksena.

OLS esitti ensimmäisellä puoliajalla ajankohtaan nähden yllättävänkin kypsää ja hyvää jalkapalloa ja hallitsi ottelussa pitkiäkin jaksoja.

Toisen puoliajan alkuun OLS tuli yhtä ryhdikkäästi, mutta maalipaikoille ei päästy. Mitä pidemmälle peli eteni alkoi AC ottamaan kuskin paikan ja pääsi rakentamaan maalipaikkoja OLS päätyyn, mutta ne selvitti hyvin pelannut puolustuslinja sekä viimeisenä lukkona maalivahti.

Toisella puoliajalla OLS vaihtoi useamman pelaajan ja kentällä nähtiinkin varsin nuori joukkue, joka koostui lähes täysin -99 ja -00 synt. ikäluokkien pelaajista. Tärkeitä minuutteja pojille sekä myös valmennukselle, joka näki useamman viime kaudella vielä B-SM sarjassa olleen pelaajan tositoimissa miesten pelissä.

AC pääsi tasoittamaan ottelun  69. minuutilla, kun AC Oulussa testillä ollut Emil Enqvist pääsi yllättämään laukauksellaan OLS:n maalivahdin William Gädnäsin.

Valmentaja Petri Hautajärvi näki pelissä paljon hyvää vaikka kyseessä oli vasta ensimmäinen harjoitusottelu.

” Siihen nähden, että peli oli ensimmäinen tälle kaudelle esitys oli oikein hyvä ja tasapainoinen. ”Äffä” johti peliä tuttuun tapaan mallikkaasti linjassa ja antoi tukea nuorille pojille vieressä. Keskikentän kaksikko Mäkäräinen – Kylmälä pelasi erittäin kypsän pelin ja tasapainottivat ja rytmittivät peliä hyvin. Lisäksi vasempana pakkina pelanneen nuoren Ilari Huotarin (-00 synt.) itsevarmat otteet vakuuttivat. Toisella jaksolla vaihtojen myötä peli luonnollisesti hieman muuttui ja ote siirtyi enemmän AC:lle. Mutta oli hienoa nähdä varsinkin nuorten pelaajien miehekkäät otteet ja tämä lupaa hyvää kautta ajatellen, kunhan työnteko jatkuu vaan samalla tasolla. Tämän pelin pohjalta kehitettävää löytyy eniten hyökkäyspelistä, jonne pitää saada vaarallisuutta ja yhtenäistä ajatusta enemmän, mutta onhan tässä onneksi vielä aikaa sarjan alkuun ”, kommentoi Hautajärvi avausottelua.Aloituskokoonpano:

Juuso Särkelä (mv)
Ilari Huotari
Topias Raappana
Juho Meriläinen
Patrik Ahola
Henry Mäkäräinen
Aleksi Kylmälä
Samuel Kurttila
Christian Bohui
Jyri Vääräniemi
Karam Hadhoudi
 
Vaihdossa:

William Gädnäs (mv) (--> 65 min)
Alex Jibrin ( --> 55 min.)
Veeti Välitalo ( --> 55 min.)
Ossi Lyttinen ( --> 65 min.)
Juho Ruuskanen (--> 75 min.)
Eemeli Tulppo ( --> 75 min.)
Toivo Xiong ( --> 45 min.)
Arttu Haapala (--> 65 min.)
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 131:00Hadhoud KaramEi syöttäjää
1 - 165:00Emil EnqvistEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka